Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκλιμάκωση στον εμπορικό πόλεμο - Η Κίνα θα υποδεχθεί με «κόκκινο χαλί» τον ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ

Αποκλιμάκωση στον εμπορικό πόλεμο - Η Κίνα θα υποδεχθεί με «κόκκινο χαλί»  τον ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Steven Mnuchin δήλωσε ότι συνεχίζει να έχει επαφές με τον Κινέζο ομόλογό του και προσπαθεί  να επιλύσει τις εμπορικές διαφορές μεταξύ των δύο χωρών
Χαιρετίζει το Πεκίνο την πρόθεση κορυφαίων Αμερικανών αξιωματούχων, όπως ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin να επισκεφθούν την Κίνα, προκειμένου να συζητήσουν θέματα εμπορίου και οικονομίας.
Η γνωστοποίηση της πρόθεσης Mnuchin να επισκεφθεί το Πεκίνο έρχεται εν μέσω εμπορικών εντάσεων ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη.  
«Η κινεζική πλευρά έχει πληροφορηθεί ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ  επιθυμούν να έλθουν στο Πεκίνο, προκειμένου να συζητήσουν οικονομικά και εμπορικά ζητήματα.
Η Κίνα το χαιρετίζει αυτό», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εμπορίου της χώρας.
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Steven Mnuchin δήλωσε χθες (21/4/2018) ότι συνεχίζει να έχει επαφές με τον Κινέζο ομόλογό του και προσπαθεί  να επιλύσει τις εμπορικές διαφορές μεταξύ των δύο χωρών.
Επίσης δήλωσε, πως προτίθεται να επισκεφθεί την Κίνα για το λόγο αυτό.
«Δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο για το χρόνο πραγματοποίησης του ταξιδιού, ούτε είναι κάτι επιβεβαιωμένο, απλώς πρόκειται για ένα ταξίδι, που βρίσκεται υπό εξέταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mnuchin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης