Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Το πόρισμα μας θα αναδεικνύει το συνολικό σκάνδαλο της φαρμακευτικής δαπάνης

tags :
ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Το πόρισμα μας θα αναδεικνύει το συνολικό σκάνδαλο της φαρμακευτικής δαπάνης
Θα υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση της αναρμοδιότητας της Βουλής να δικάσει την υπόθεση ανέφεραν από τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Novartis θα αναδεικνύει το συνολικό σκάνδαλο της φαρμακευτικής δαπάνης διατύπωσαν πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις πορισματικές εκθέσεις που εξέδωσαν ΝΔ και ΔΗΣΥ, οι οποίες κάνουν λόγο για σκευωρία της κυβέρνησης και για συκοφάντηση των 10 πολιτικών προσώπων που τα ονόματα τους ενεπλάκησαν στην υπόθεση.
Όπως αναφέρουν από το ΣΥΡΙΖΑ, στο σχετικό πόρισμα «θα υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση με εμπεριστατωμένο τρόπο, της αναρμοδιότητας της Βουλής να δικάσει την υπόθεση, ώστε τα πολιτικά πρόσωπα να κριθούν από την τακτική δικαιοσύνη και η έρευνα να φτάσει μέχρι τέλους χωρίς τους ευνοϊκούς χρόνους παραγραφής για τα πολιτικά πρόσωπα που ενδεχομένως κριθούν ένοχοι».
Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης Θοδωρής Δρίτσας ενημέρωσε τα κόμματα ότι θα απαιτηθεί μια 48ωρη προθεσμία για την προετοιμασία του πορίσματος προκειμένου να ολοκληρωθεί η τεχνική επεξεργασία του τελικού κειμένου.
Κατόπιν της κατάθεσης του πορίσματος της Ειδικής Επιτροπής και την έγκρισή του από την Ολομέλεια, το πόρισμα στο σύνολο του θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία κατά της διαφθοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης