Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναταραχή προκαλεί στο εσωτερικό της ΔΗΣΥ το νομοσχέδιο για τις ανάδοχες οικογένειες

tags :
Αναταραχή προκαλεί στο εσωτερικό της ΔΗΣΥ το νομοσχέδιο για τις ανάδοχες οικογένειες
Οι ενστάσεις δεν έχουν να κάνουν με τη νομική διάσταση του θέματος αλλά με το γεγονός ότι θα επιβληθεί στο παιδί μια απόφαση για την οποία το ίδιο δεν είναι σε θέση να επιλέξει ούτε να απορρίψει
Αναταραχή έχει δημιουργήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το νομοσχέδιο για τις ανάδοχες οικογένειες.
Βουλευτές του Κινήματος εκφράζουν έντονες ενστάσεις σε ότι αφορά την δυνατότητα ομόφυλων ζευγαριών να μπορούν να γίνονται ανάδοχοι γονείς.
Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο «Baking news» βουλευτές που είχαν στηρίξει μάλιστα ένθερμα το σύμφωνο συμβίωσης  οι ενστάσεις τους δεν έχουν να κάνουν με τη νομική διάσταση του θέματος αλλά με το γεγονός ότι θα επιβληθεί στο παιδί μια απόφαση για την οποία το ίδιο δεν είναι σε θέση να επιλέξει ούτε να απορρίψει.
«Στο σύμφωνο συμβίωσης δεν είχα καμία διαφωνία καθώς αφορούσε τα δικαιώματα δύο ενήλικων και τις επιλογές τους που αποφασίζουν στη προσωπική τους ζωή. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τα δικαιώματα ανήλικων παιδιών και τις επιλογές που αποφασίζουν άλλοι για αυτά σε ότι αφορά τα πρότυπα της οικογένειας», μας είπε χαρακτηριστικά βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Σε ερώτηση αν συζητήθηκε το θέμα στη Κοινοβουλευτική Ομάδα -καθώς έχει διαρρεύσει ότι διάκειται θετικά στο Νομοσχέδιο η Δημοκρατική Συμπαράταξη- απάντησε αρνητικά,  τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα γίνει πριν αρχίσει η συζήτηση του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης