Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Οι Lloyd’s απαντούν στο Βrexit με θυγατρική στις Βρυξέλλες

tags :
Οι Lloyd’s απαντούν στο Βrexit με θυγατρική στις Βρυξέλλες
Η θυγατρική Lloyd’s Brussels θα έχει 19 υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του Η.Β.,
Οι Lloyd’s αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ασφαλιστική θυγατρική εταιρία στις Βρυξέλλες, μέσω της οποίας θα διασφαλιστεί η συνέχιση της δραστηριοποίησής τους στην Ευρωζώνη και μετά την ολοκλήρωση του BREXIT.
Η Lloyd’s Brussels θα μπορεί να αναλαμβάνει όλους τους ασφαλιστικούς κινδύνους – πλην Ζωής, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη συνεργασία με τους ασφαλιστικούς της εταίρους, αλλά και την πρόσβασή τους στην εξειδικευμένη αγορά των Lloyd’s.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Εμπορικού Διευθυντή (CCO) των Lloyd’s  Vincent Vandendael: “είμαστε ιδιαιτέρως ευτυχείς με την απόφαση να δημιουργήσουμε θυγατρική στις Βρυξέλλες.
Από την στιγμή που έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σχετικά με το BREXIT, οι Lloyd’s εργάστηκαν σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουν ότι, ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων οι Ευρωπαίοι συνεργάτες μας θα εξακολουθούσαν να έχουν πρόσβαση στις εξειδικευμένες και καινοτόμες καλύψεις μας και να χαίρουν της φερεγγυότητας που παρέχει η αγορά των Lloyd’s.
Τοποθετημένοι πλέον στην καρδιά της Ευρώπης, θα είμαστε σε θέση όχι μόνο να προσφέρουμε στους οργανισμούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε ένα πλήθος προνομίων, αλλά και να αναπτύξουμε περαιτέρω τις εργασίες μας σε όλη την ήπειρο.»
Η θυγατρική Lloyd’s Brussels θα έχει 19 υποκαταστήματα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του Η.Β., θα εποπτεύεται από την Εθνική Τράπεζα του Βελγίου, ενώ η κεφαλαιοποίησή της θα είναι σύμφωνη με τους κανόνες του SOLVENCY II.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης