Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Ενισχύθηκαν κατά +16% τα κέρδη για το α΄ 3μηνο 2018, στα 709,1 εκατ. δολ. - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών

tags :
Credit Suisse: Ενισχύθηκαν κατά +16% τα κέρδη για το α΄ 3μηνο 2018, στα 709,1 εκατ. δολ. - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών
Τα έσοδα της ελβετικής τράπεζας ενισχύθηκαν στα 5,74 δισ. δολ. έναντι 5,63 δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Credit Suisse για το πρώτο τρίμηνο του 2018, όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/4) η ελβετική τράπεζα, με τα αποτελέσματα να ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα κέρδη της ελβετικής τράπεζας ενισχύθηκαν κατά +16% σε σχέση με το , στα 709,1 εκατ. δολ. την ίδια στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν τα κέρδη να διαμορφωθούν στα 664,9 εκατ. δολ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Credit Suisse ενισχύθηκαν στα 5,74 δισ. δολ. έναντι 5,63 δισ. δολ. το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές που ερωτήθηκαν από το MarketWatch ανέμεναν τα έσοδα της ελβετικής τράπεζας να διαμορφωθούν στα 5,59 δισ. δολ.
«Με αυτά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου ξεκίνησε το τρίτο και τελευταίο έτος αναδιάρθρωσής μας», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Tidjane Thiam, με την ανακοίνωση της Credit Suisse να τονίζει ότι «αναμένουμε ότι οι αγορές και ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων θα εκτεθούν σε περιόδους αυξημένης μεταβλητότητας».
Για το τρέχον έτος, η τράπεζα αναμένει ότι τόσο ο τομέας διαχείρισης πλούτου, όσο και ο επενδυτικός τομέας θα επωφεληθούν από την οικονομική ανάπτυξη τόσο στις ώριμες όσο και στις αναπτυσσόμενες αγορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης