Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Michael Kogeler αναλαμβάνει γενικός επιχειρησιακός διευθυντής στην Intralot

tags :
Ο Michael Kogeler αναλαμβάνει γενικός επιχειρησιακός διευθυντής στην Intralot
Ο Michael Kogeler αναλαμβάνει γενικός επιχειρησιακός διευθυντής στην Intralot
Η Intralot ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή (Group Chief Operating Officer) του Ομίλου από τον κ. Michael Kogeler από τις 2 Μαΐου 2018, κατόπιν εκτενούς διεθνούς έρευνας.
Ο κ. Kogeler θα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και συντονισμό των επιχειρησιακών μονάδων του Ομίλου παγκοσμίως, τις σχέσεις με τους εταίρους και τους πελάτες, καθώς και τις υπηρεσίες trading.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Θα ήθελα να απευθύνω ένα θερμό καλωσόρισμα στον κ. Kogeler και να του ευχηθώ επιτυχία στο νέο του ρόλο ως μέλος της Διοίκησης και του Executive Committee. O Michael κομίζει μεγάλη εμπειρία και γνώση από τις διεθνείς αγορές και μια ευρύτερη αντίληψη των σύγχρονων τεχνολογικών τάσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.
Οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν σε μια ουσιαστική αναβάθμιση του τρόπου που ενσωματώνουμε βέλτιστες πρακτικές στο επιχειρησιακό μας μοντέλο για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ενίσχυση της κερδοφορίας και της αποτελεσματικότητας των επιχειρησιακών μας μονάδων ανά τον κόσμο.»
Ο κ. Kogeler έρχεται στην εταιρεία από την Microsoft, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με 15 χώρες στην περιοχή ευθύνης του.
Κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων στη Microsoft κατείχε θέσεις COO και CMO στη Μέση Ανατολή και Αφρική, Γενικού Διευθυντή Καταναλωτή και online στο Βέλγιο και την Ολλανδία καθώς και ρόλους Στρατηγικής.
Στα 26 χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει επίσης εργαστεί στις συμβουλευτικές McKinsey και IBM.
Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Rotterdam School of Management στο πανεπιστήμιο Erasmus.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης