Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Να απαντήσει η κυβέρνηση για τις κατηγορίες του πρώην επικεφαλής του ΕΛΔΟ

tags :
ΝΔ: Να απαντήσει η κυβέρνηση για τις κατηγορίες του πρώην επικεφαλής του ΕΛΔΟ
Τι έχει να πει ο κ. Παππάς για τις εναντίον του κατηγορίες;
Απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις καταγγελίες του πρώην επικεφαλής του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Στ. Κριμιζή, ζητά η Νέα Δημοκρατία.
Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή την επιστολή παραίτησης του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, κ. Σταμάτη Κριμιζή,  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι βαρύτατες καταγγελίες του παραιτηθέντος Προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, διακεκριμένου καθηγητή κ. Κριμιζή, αποτελούν κόλαφο για τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, κ. Νίκο Παππά.
Ο κ. Κριμιζής όχι μόνο περιέγραψε τα θεσμικά προβλήματα του διαστημικού οργανισμού, αλλά, κυρίως, κατήγγειλε έλλειψη διαφάνειας και αξιολόγησης, εγείροντας μάλιστα ερωτήματα για την ύπαρξη οικονομικών συμφερόντων στο πρόγραμμα των 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ.
Ο λαλίστατος κ. Παππάς τι άραγε έχει να πει για όσα καταγγέλλει σε βάρος του ο διακεκριμένος καθηγητής τον οποίο ο ίδιος επέλεξε να ηγηθεί του διαστημικού οργανισμού;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης