Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Να προβληματίσουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ οι εικόνες μεταγωγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Θεοδωράκης: Να προβληματίσουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ οι εικόνες μεταγωγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Δεν μπορεί η Τουρκία να πατάει σε δύο βάρκες υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι οι εικόνες μεταγωγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές Ανδριανούπολης στο αρμόδιο δικαστήριο θα πρέπει να προβληματίσουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Οι εικόνες της μεταγωγής των δύο στρατιωτικών πρέπει να προβληματίσουν την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, πρέπει να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία.
Δεν μπορεί η Τουρκία να πατάει σε δύο βάρκες δείχνοντας αυτές τις εικόνες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε ότι στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων χρειάζονται τρία πράγματα.
«Η προσοχή μας πρέπει να είναι στο να είναι αξιόμαχος ο στρατός μας,  στην προσπάθεια εξομάλυνσης των σχέσεων με την Τουρκία και στην αντιμετώπιση των όποιων εκκρεμοτήτων από διεθνή δικαστήρια» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης.
Όσον αφορά το θέμα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας ότι «αντιμετωπίζουμε τη χώρα όχι ως ένα πεδίο δοκιμής για τις δικές μας φιλοδοξίες αλλά σαν υποχρεωτική καθημερινή δράση για να λύνουμε προβλήματα, ειδικά τα μείζονα προβλήματα όπως αυτό των παιδιών που παραμένουν σε ιδρύματα ενώ θα μπορούσαν να είναι σε οικογένειες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης