Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ευρωσύμβουλοι: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. - Δεν αντικαθιστά το παραιτηθέν μέλος Ι. Ρόβη

Ευρωσύμβουλοι: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. - Δεν αντικαθιστά το παραιτηθέν μέλος Ι. Ρόβη
Να μην προβεί σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του, Ιωάννη Ρόβη, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωσύμβουλοι
Να μην προβεί σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του, Ιωάννη Ρόβη, αποφάσισε σήμερα (26/4/2018) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωσύμβουλοι.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι ανακοινώνει ότι το Δ.Σ. αυτής, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της παραιτήσεως του μέλους αυτού, κου. Ιωάννη Ρόβη, αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού της εταιρείας και την παρ. 7 του άρθρου 18 του κ.ν. 2190/1920, να μην προβεί σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του, αλλά να συνεχίσει να διοικεί την εταιρεία σύμφωνα με το Καταστατικό και τον νόμο με εξαμελή σύνθεση για το υπόλοιπο της θητείας του.
Στη συνέχεια κατά την ίδια συνεδρίαση της 26.4.2018 και προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών και να διευκολυνθούν τόσο οι καλόπιστοι τρίτοι όσο και οι εποπτικές αρχές στη συγκέντρωση των πληροφοριών για την εκπροσώπηση της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν αρμοδιότητες ως εξής:
Το Δ.Σ. αποτελείται από τους:
Πάρι Κοκορότσικο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος,
Ευστάθιο Ταυρίδη, αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο και εκτελεστικό μέλος,
Νικόλαο Ζαχαρή ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
Ανέστη Κερεμλόγλου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,
Πασχάλη Ταυρίδη, μη εκτελεστικό μέλος,
Παντελή Σκαρλάτο μη εκτελεστικό μέλος.
Ο ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. έγινε όπως ο ν.3016/2002 ορίζει.
Το Δ.Σ. θα διοικήσει την εταιρεία μέχρι την ημέρα σύγκλησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2021 (και όχι πέραν της 30/6/2021) για να εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως 2020.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης