Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Reds: Αναζητάει επενδυτές - αγοραστές για τα οικιστικά της συγκροτήματα στη Ρουμανία

tags :
Reds: Αναζητάει επενδυτές - αγοραστές για τα οικιστικά της συγκροτήματα στη Ρουμανία
Reds: Αναζητά επενδυτές - αγοραστές για τα οικιστικά της συγκροτήματα στη Ρουμανία
Επενδυτές ή και αγοραστές για τα οικιστικά της συγκροτήματα στη Ρουμανία αναζητά η Reds.
Ειδικότερα η εταιρεία για κτηριακό συγκρότημα μικτής χρήσης στην περιοχή Splaiul Unirii του Βουκουρεστίου (μετά την έκδοση, με βελτιωμένους όρους δόμησης, του ρυμοτομικού σχεδίου)  βρίσκεται σε αναζήτηση συν-επενδυτή ή
αγοραστή.
Επίσης, υπό εξέλιξη βρίσκεται η νομική διεκδίκηση σχετικής αποζημίωσης για την  καθυστέρηση πολεοδόμησης από το Δήμο Βουκουρεστίου.
Παράλληλα η εταιρία βρίσκεται σε αναζήτηση συν-επενδυτή ή αγοραστή για το ακίνητο που διαθέτει, οικιστικού συγκροτήματος 72 διαμερισμάτων στη παραλίμνια περιοχή της Λίμνης Baneasa.
Οσον αφορά τις εντός της Ελλάδας αναπτύξεις της, η Reds έχει πλήρως μισθωμένο το χώρο του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα και έχει ξεκινήσει την
τμηματική κατασκευή της επόμενης φάσης ανάπτυξής του, συνολικής δομημένης επιφανείας 15.500 τ.μ. περίπου.
Οι συζητήσεις με τους πιθανούς μισθωτές είναι σε προχωρημένο στάδιο προκειμένου να εξασφαλιστεί η μίσθωση σημαντικού μέρους των νέων κτηρίων πριν την έναρξη κατασκευής τους.
Όσον αφορά τη Βίλλα Καμπά και το οικιστικό συγκρότημα στην Κάντζα, η εταιρία έχει εκδώσει τις άδειες ανακατασκευής του διατηρητέου κτίσματος και δόμησης του οικιστικού συγκροτήματος 17 κατοικιών και βρίσκεται σε αναζήτηση υποψήφιου επενδυτή για την διάθεση των ακινήτων σε επόμενη φάση.
Τέλος αναφορικά με το οικόπεδο της εταιρείας στην Ακαδημίας Πλάτωνος
στο οποίο επρόκειτο να χτιστεί συγκρότημα γραφείων 20.000 τ. μ., το ακίνητο αν και έχει δεσμευτεί από το 2010 από το ελληνικό δημόσιο για απαλλοτρίωση, δεν έχει προχωρήσει ακόμη αυτή.
Ως εκ τούτου τα στελέχη της Reds έχουν καταθέσει αγωγές,διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 15 εκατ. ευρώ για την αξία του οικοπέδου και το κόστος των εργασιών που πραγματοποίησε.
Ταυτόχρονα έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στην αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών που εξέδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος για όλη την περιοχή γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Να σημειωθεί ότι το 2017 ο Όμιλος εμφάνισε έσοδα περίπου 6,3 εκατ. έναντι 6,4 εκατ. ευρώ το 2016. Τα
κέρδη προ τόκων, αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε 2,1 εκατ. έναντι 3,1 εκατ. το 2016.
Τέλος, οι καθαρές ζημιές διαμορφώθηκαν στο 1,5 εκατ. ευρώ από 788 χιλ. ευρώ το 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης