Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ψέμα του Τσίπρα η καθαρή έξοδος - Ο Τσακαλώτος διαψεύδει τον Τσίπρα

Κικίλιας (ΝΔ): Ψέμα του Τσίπρα η καθαρή έξοδος - Ο Τσακαλώτος διαψεύδει τον Τσίπρα
«Η φορολογία έχει τσακίσει τους πάντες», ανέφερε ο τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας
Για ανειλικρίνεια και ασυνέπεια στόχων και έργων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο  τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ψέμα του Τσίπρα η καθαρή έξοδος.
Όπως είπε, ο Τσίπρας  υφάρπαξε την εξουσία υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια και τώρα έχει φέρει τρίτο μνημόνιο, ενώ «ο Τσακαλώτος λέει στο πρόσωπο του πρωθυπουργού του ότι είναι ψεύτης».
Ο κ. Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Τσίπρας υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ότι θα φέρει σεισάχθεια, ότι θα διαγράψει τα τραπεζικά δάνεια.
Σήμερα, ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής του, τού λέει ότι χρειάζεται αυξημένη επιτήρηση μετά το πέρας αυτού του μνημονίου, για τα μέτρα που έχουν υπογράψει.
Με αυτά, αν τολμάει, ας πάει το φθινόπωρο σε εκλογές».
Υπογράμμισε δε, πως «όσα ακούμε για καθαρή έξοδο, η οποία δεν θα έχει άλλα μέτρα, ούτε περιορισμούς από τους εταίρους μας, είναι προφανές ότι είναι ψέματα. 5,1 δισ. μέτρα περιμένουν τους Έλληνες με υπογραφή Αλέξη Τσίπρα.
Είναι μειώσεις των συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου και η συνέχεια της υπερφορολογίας των Ελλήνων».
«Η φορολογία έχει τσακίσει τους πάντες», τόνισε ο κ. Κικίλιας και υπογράμμισε ότι  ο Κ. Μητσοτάκης έχει πει προεκλογικά και θα γίνει πάση θυσία ένα πράγμα, τη μείωση της φορολογίας, ενώ σημείωσε ότι «δεν μας δεσμεύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ακόμη, χαρακτήρισε τραγωδία την πολιτική στο προσφυγικό, ενώ έκανε αναφορά και στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, λέγοντας ότι δεν τους ξεχνά και πως η κυβέρνηση πρέπει να βρει λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης