Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Θεοχαρόπουλος - Επίσκεψη στην 4η Διεθνή Έκθεση FRESKON και συναντήσεις με φορείς

Στη Θεσσαλονίκη ο Θεοχαρόπουλος - Επίσκεψη στην 4η Διεθνή Έκθεση FRESKON και συναντήσεις με φορείς
Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί την 4η διεθνή έκθεση FRESKON στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια των νέων δομών της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί” στη Βεργίνα.
Ειδικότερα, ο κ. Θεοχαρόπουλος, θα επισκεφθεί την 4η διεθνή έκθεση FRESKON στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών της περιοχής των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, θα επισκεφθεί τα περίπτερα της έκθεσης και θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς, θεσμικούς και εξαγωγικούς φορείς του αγροτικού τομέα.
Το απόγευμα του Σαββάτου 28/4 θα παραστεί στα εγκαίνια των νέων δομών της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί στη Βόρεια Ελλάδα”, στόχος της οποίας είναι η προστασία και η φροντίδα παιδιών σε ανάγκη και κίνδυνο.
Στο πλαίσιο αυτό, θα παραστεί στα εγκαίνια της νέας στέγης του κέντρου ημερήσιας φροντίδας και στήριξης οικογένειας και της νέας πτέρυγας του Σπιτιού της Βεργίνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης