Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει

Μπακογιάννη: Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια δεν μπορεί να υπάρξει
Για "εσωτερικό πρόβλημα Τσακαλώτου μέσα στην κυβέρνηση" έκανε λόγο η Ντ. Μπακογιάννη
Την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ,  Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο epsilontv, ενώ ανέφερε ότι η  κυβέρνηση έχει δομικό πρόβλημα, αλλά και ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτο και το Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως είπε, «έχουμε εσωτερικό πρόβλημα Τσακαλώτου μέσα στην κυβέρνηση».
Υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν επενδύσεις, κάτι που για να γίνει χρειάζεται μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών.
Αναφερόμενη στα ελληνοτουρκικά, εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει στρατηγική θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο» αν και «δεν μπορείς να αποκλείσεις ένα ατύχημα, λόγω της έντασης που υπάρχει», ενώ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι στην Τουρκία, σημείωσε πως δεν υπάρχουν ελπίδες αποφυλάκισής τους πριν από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.
Περαιτέρω, για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό η ίδια ανέφερε ότι βλέπει πολύ δύσκολα να βρεθεί λύση και σημείωσε πως «στράβωσε από την αρχή», προσθέτοντας «την απόφαση του Βουκουρεστίου την είχα γράψει εγώ.
Αν τα Σκόπια δεν λύσουν το θέμα της ονομασίας με την Ελλάδα, δεν μπαίνουν στο ΝΑΤΟ.
Το erga omnes είναι σαφές».
Ακόμη, η ίδια ανέφερε εκ νέου ότι η ΝΔ ζητά εκλογές «γιατί είναι η μόνη ελπίδα σοβαρότητας για την χώρα», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ταινία που ετοιμάζεται για την ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης