Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ενοχλημένος ο Π. Καμμένος με τη συμπεριφορά του Δ. Καμμένου - Αντιδράσεις και από άλλους βουλευτές του κόμματος

ΑΝΕΛ: Ενοχλημένος ο Π. Καμμένος με τη συμπεριφορά του Δ. Καμμένου - Αντιδράσεις και από άλλους βουλευτές του κόμματος
Ο βουλευτής βγαίνει στα ΜΜΕ και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα κάθε φορά που η κυβέρνηση σημειώνει κάποια επιτυχία
Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με τη συμπεριφορά του βουλευτή του κόμματός του Δημήτρη Καμμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ΑΝΕΛ, η συμπεριφορά που επιδεικνύει ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ο οποίος κάθε φορά που υπάρχει, σύμφωνα με τους ίδιους, «μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα», η οποία οφείλεται και στον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής βγαίνει στα ΜΜΕ και με τα πεπραγμένα του προκαλεί αρνητική δημοσιότητα.
Τελευταίο περιστατικό, που προκάλεσε την δυσαρέσκεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ήταν το φραστικό επεισόδιο που είχε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Το απόγευμα, την δυσαρέσκεια του για το ίδιο περιστατικό (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον βουλευτή) είχε εκφράσει, μέσω ανάρτησής του στο Twitter και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό και στέλεχος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ.
Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης