Τελευταία Νέα
Διεθνή

Altmaier (Γερμανός υπ. Οικονομίας): Αναγκαία μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ που να τερματίζει την αβεβαιότητα

Altmaier (Γερμανός υπ. Οικονομίας): Αναγκαία μια εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ που να τερματίζει την αβεβαιότητα
Έκκληση για μια εμπορική συμφωνία μεταξύ της EE και των ΗΠΑ που θα τερματίζει την αβεβαιότητα σχετικά με τους δασμούς,απηύθυνε ο Peter Altmaier
Έκκληση για μια εμπορική συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ που θα τερματίζει την αβεβαιότητα σχετικά με τους δασμούς, που αποτελούν πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις, απηύθυνε σήμερα (1/5/2018) ο γερμανός υπουργός Οικονομίας, Peter Altmaier.
«Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι προς όφελος των θέσεων εργασίας στη Γερμανία, στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, χρειαζόμαστε μια μακροπρόθεσμη πρόβλεψη και ότι η αύξηση των δασμών είναι λάθος.
Χρειαζόμαστε λιγότερους, όχι περισσότερους δασμούς στο παγκόσμιο εμπόριο», δήλωσε ο Altmaier μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Η επίμονη αβεβαιότητα είναι, για πολλές επιχειρήσεις, μεγάλο πρόβλημα», συνέχισε ο γερμανός υπουργός Οικονομίας, μία ημέρα αφότου ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της ΗΠΑ, Donald Trump, αναβάλλει την επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στον Καναδά, στην ΕΕ και στο Μεξικό μέχρι την 1η Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης