Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυραγάνης (υφ. Υποδομών): Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ούτε ο Μαρινάκης

Μαυραγάνης (υφ. Υποδομών): Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ούτε ο Μαρινάκης
Η κυβέρνηση δεν έχει προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν τόνισε ο κ.Μαυραγάνης
Την θέση ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και άρα ούτε και ο Β. Μαρινάκης διατύπωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Ν. Μαυραγάνης.
«Όλοι μας τιθέμεθα στη βάσανο της δικαστικής διερεύνησης, όταν πρέπει και υπάρχουν υπόνοιες για κάτι και εδώ υπάρχουν υπόνοιες για κάτι.
Εμείς προσωπική αντιπαράθεση δεν έχουμε με κανέναν.
Έχουμε όμως αντιπαράθεση με το παλαιό σύστημα οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης του τόπου που προκαλούσε πραγματικά το ηθικό ένστικτο» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Μαυραγάνης, ο οποίος σχολίασε και την τοποθέτηση του επιχειρηματία ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη.
«Ο κ. Μαρινάκης λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ, λέει, ισχυρίζεται.
Αν ισχύει αυτό - όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα ελεγχθεί και ελέγχεται εάν ισχύει, καθώς εμείς ξέρουμε για κάποιες σχέσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους της ΝΔ και μάλιστα υψηλά ιστάμενους- τότε αντιφάσκει.
Αν δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, πώς εμείς προσπαθούμε να διαβάλουμε αυτόν και να ρίξουμε και τη ΝΔ» διερωτήθηκε ο κ.Μαυραγάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τη νέα διαδικασία απόκτησης διπλωμάτων.
«Η μεγαλύτερη επαφή εκπαιδευτή και εξεταστή με τον εξεταζόμενο είναι αυτή που δημιουργούσε το πρόβλημα.
Προβλέπουμε σε πρώτο στάδιο την αποχώρηση του εκπαιδευτή μέσα από το όχημα.
Ο εξεταστής παραμένει στο πρώτο στάδιο της εξέτασης.
Η εξέταση σπάει σε δύο κομμάτια - το πρώτο στάδιο είναι η εξέταση πορείας και γενικών γνώσεων περί της οδηγικής συμπεριφοράς και το δεύτερο στάδιο ειδικών δοκιμασιών που γίνεται μέσα σε πίστα.
Στο πρώτο στάδιο υπάρχει μέσα στο όχημα μόνον ο εξεταστής, ο εκπαιδευτής αποχωρεί και διαθέτει το όχημά του στον εκπαιδευόμενο και εξεταζόμενο και υπάρχουν κάμερες μέσα στο σύστημα, οι οποίες μεταφέρουν εικόνα και ήχο προς το κέντρο ελέγχου.
Οι κάμερες αυτές μπορούν να λειτουργήσουν και αυτόνομα και λειτουργούν αυτόνομα στο δεύτερο στάδιο της εξέτασης των ειδικών δοκιμασιών, όπου και ο εξεταστής και ο εκπαιδευτής είναι έξω από το όχημα.
Είναι μόνος του πλέον μέσα στο όχημα ο εκπαιδευόμενος- εξεταζόμενος και μέσω των καμερών που υπάρχουν μέσα στο όχημα μεταφέρεται εικόνα και ήχος στο κέντρο ελέγχου, αλλά και από το κέντρο ελέγχου μεταφέρονται οι εντολές προς τον εξεταζόμενο εκείνη τη στιγμή» είπε ο κ. Μαυραγάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης