Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός χρήζει πλέον της παρουσίας εκατοντάδων αστυνομικών - Και αυτό δεν είναι fake news

Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός χρήζει πλέον της παρουσίας εκατοντάδων αστυνομικών - Και αυτό δεν είναι fake news
Στις κατηγορίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για διασπορά ψευδών ειδήσεων «απάντησε» η Νέα Δημοκρατία  
Στις κατηγορίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για διασπορά ψευδών ειδήσεων από την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «απάντησε» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το γραφείο Τύπου της ΝΔ ειλικρινά ευχαριστεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την διόρθωση ως προς τον ακριβή αριθμό των διμοιριών που έχουν επιστρατευθεί για την προστασία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στην επίσκεψή τους στη Λέσβο», αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
«Αυτό που εμφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Νίκος Τόσκας είναι το πρόβλημα δεν έγκειται στο αν οι κλούβες είναι 7, 9 ή 17, αλλά ότι ο πρωθυπουργός χρήζει πλέον της παρουσίας εκατοντάδων αστυνομικών των ΜΑΤ που διατάζονται να τον προστατεύσουν από τις διαμαρτυρίες των πολιτών για τις πολιτικές του», συνεχίζει η ΝΔ.
«Και αυτό, ας μας συγχωρέσει ο κ. Τόσκας που θα τον στεναχωρήσουμε, δεν είναι fake news.
Είναι η θλιβερή πραγματικότητα που προκάλεσαν τα κατορθώματα της κυβέρνησης στην οποία ανήκει», καταλήγει η ανακοίνωση.
Νωρίτερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπήκε καν στον κόπο να προβεί σε διασταύρωση της πληροφορίας, κάτι που μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές της δημοσιογραφίας», με αφορμή τη δήλωσή της και τη «δήθεν πληροφορία» ότι «ο κ. Τσίπρας, στο ταξίδι του στη Λέσβο, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη, θα συνοδεύεται από 17 διμοιρίες ΜΑΤ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης