Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Όλα τα βλέμματα στις τράπεζες λόγω stress test – Πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Όλα τα βλέμματα στις τράπεζες λόγω stress test – Πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές
Αύριο 5/5 αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα stress test των τραπεζών και οι επενδυτές θα επικεντρωθούν σήμερα στον εν λόγω κλάδο
Μετά τη χθεσινή αντίδραση της Wall Street και λόγω της σημαντικής υποχώρησης του ΧΑ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, για σήμερα οι αναλυτές εκτιμούν πως η αγορά έχει πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης.
Όλα τα βλέμματα των επενδυτών θα είναι στραμμένα στις ελληνικές τράπεζες και στις πληροφορίες που θα δημοσιεύονται αναφορικά με τα αποτελέσματα των stress test που θα ανακοινωθούν αύριο 5/5.
Η πίστωση χρόνου που αναμένεται να δοθεί, ουσιαστικά έτσι μεταφράζονται τα stress test, προκειμένου να βρουν με ηρεμία νέα κεφάλαια οι τράπεζες, αποτελεί θετική εξέλιξη.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να αντιδράσει θετικά ενόψει των ανακοινώσεων των stress test των τραπεζών.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών να συνεχιστούν καθώς οι επενδυτές περιμένουν τα αυριανά αποτελέσματα των stress test των τραπεζών.
 
Beta
Μία αντίδραση είναι αναμενόμενη σήμερα μετά την αντίδραση των αγορών στις ΗΠΑ.
Το ενδιαφέρον των επενδυτών θα στραφεί στον τραπεζικό κλάδο καθώς αύριο 5/5 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των stress test των τραπεζών.
Η ανακοίνωση του εύρους διάθεσης του εταιρικού ομολόγου της Coral αναμένεται επίσης σήμερα με την εταιρεία να ξεκινάει τη δημόσια διάθεση τη Δευτέρα.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης