Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Θα ψηφίσω υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εάν δεν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στη ΝΔ

Μπακογιάννη: Θα ψηφίσω υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εάν δεν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στη ΝΔ
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός πώς θα πορευτεί υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι θα ψηφίσει υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στη ΝΔ διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κα.Μπακογιάννη, η οποία διαφοροποιήθηκε από την επίσημη θέση της ΝΔ,  υποστήριξε ότι σε θέματα συνείδησης αγνοεί το πολιτικό κόστος ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική τη νομική επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος και αυτός τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου.
«Το ζήτημα είναι η αγάπη που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός και όχι η σεξουαλική του προτίμηση» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι η μητέρα της συνήθιζε να λέει ότι κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από πολλή αγάπη.
Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και τα σενάρια περί εκλογών, η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως αυτές πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο «για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός πώς θα πορευτεί», ενώ τόνισε ότι και το Κίνημα Αλλαγής κατάλαβε την ανάγκη προσφυγής στις κάλπες.
«Η ΝΔ πρέπει να συνεργαστεί με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που θέλουν να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά για ένα μέλλον που να αξίζει στην ελληνική κοινωνία» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης