Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη (υπ. Ανασυγκρότησης): Ο Μητσοτάκης πάντα είχε ψηλά στην ατζέντα του τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

Γεροβασίλη (υπ. Ανασυγκρότησης): Ο Μητσοτάκης πάντα είχε ψηλά στην ατζέντα του τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων
Το ζήτημα των εξελίσσεται  υποτιθέμενων πρόωρων εκλογών εξελίσσεται σε κωμωδία με ευθύνη της αντιπολίτευσης
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας ότι «ανέκαθεν είχε τους δημοσίους υπαλλήλους ψηλά στην ατζέντα του για απολύσεις, κοινωνικός αυτοματισμός, τιμωρητική λογική. Όπως, όμως, λέει ο λαός, δεν αλλάζει ο λύκος την προβιά του».
Η υπουργός σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ τόνισε πως όταν στη ΝΔ λένε ότι δεν θα απολύσουν, υπόσχονται κατάργηση κρίσιμων υπηρεσιών και δομών. «Την ώρα που μιλούν για υποστελέχωση, υπόσχονται επαναφορά του κανόνα αποχωρήσεων-προσλήψεων στα προ ετών επίπεδα. Το διανοείστε ότι ο κ. Μητσοτάκης μόλις προχτές έγραψε ότι πλεονάζουν γιατροί;»
Αναφερόμενη στο ζήτημα των υποτιθέμενων πρόωρων εκλογών η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως «εξελίσσεται σε κωμωδία με ευθύνη της αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε πως «αυτό που προφανώς φοβούνται είναι ότι, βγάζοντας η κυβέρνηση τη χώρα από τα μνημόνια, έχει αρκετό χρόνο μπροστά της να αποδείξει ότι έκανε τις σωστές επιλογές και ότι έχει βιώσιμο σχέδιο ανασυγκρότησης το οποίο και ήδη υλοποιεί. Όσο περνά ο καιρός αυτό γίνεται ολοένα και πιο καθαρό στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, που και βλέπει και συγκρίνει».
Τέλος σχολιάζοντας τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Σοσιαλδημοκρατία εόιπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα και θα παραμείνει τέτοιο», τονίζοντας ότι «η χώρα και η Ευρώπη πήγαν μπροστά όταν οι πολιτικές ήταν προοδευτικές, υπέρ των πολλών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης