Τελευταία Νέα
Διεθνή

Financial Times: Σε κατάρρευση οδηγούνται οι συνομιλίες για τη στρατηγική συνεργασία SoftBank - Swiss Re

Financial Times: Σε κατάρρευση οδηγούνται οι συνομιλίες για τη στρατηγική συνεργασία  SoftBank - Swiss Re
Πηγές κοντά στις συνομιλίες αναφέρουν, πως έχει μειωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον του ιαπωνικού ομίλου τις τελευταίες εβδομάδες, επισημαίνει το δημοσίευμα
Σε κατάρρευση οδηγούνται οι συζητήσεις μεταξύ της Swiss Re και της SoftBank σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του ιαπωνικού ομίλου στην εταιρεία ασφαλίσεων, σύμφωνα με τους Financial Times, που επικαλούνται πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις.
«Οι συνομιλίες μεταξύ της Swiss Re και της SoftBank για επενδύσεις στην αντασφαλιστική εταιρεία βρίσκονται κοντά στην κατάρρευση μετά από τρεις μήνες συζητήσεων», ανέφερε η βρετανική εφημερίδα.
Πηγές κοντά στις συνομιλίες αναφέρουν, πως έχει μειωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον του ιαπωνικού ομίλου τις τελευταίες εβδομάδες, επισημαίνει το δημοσίευμα.  
Η Swiss Re αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Ο επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της Swiss Re, John Dacey, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η εταιρεία βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τη SoftBank, αλλά και πως δεν είναι ότι αυτές θα οδηγήσουν σε μια ολοκληρωμένη συναλλαγή.
Κάτω από την πτώση των τιμών και εν μέσω έντονου ανταγωνισμού, η Swiss Re αναζητά συνεργασίες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νέες ροές εσόδων.
Ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2018 ότι η SoftBank συζητά την εξαγορά ποσοστό κοντά στο 10% ενώ διερευνούσε το ενδεχόμενο στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης