Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Σχόλια στο διαδίκτυο για την φλέγουσα υπόθεση των Folli Follie

tags :
Σχόλια στο διαδίκτυο για την φλέγουσα υπόθεση των Folli Follie
Xωρίς καμμία διόρθωση, τουτέστιν αυθεντικά
Σχόλια στο διαδίκτυο για την φλέγουσα υπόθεση των Folli Follie

__________

Xωρίς καμμία διόρθωση, τουτέστιν αυθεντικά

__________

Τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια: Αν πιστευεις στην εταιρεια σου αυριο πρωι μπορεις να τους ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΤΙΜΗ  αγορασ στο ανοιγμα   στο  πλαφον στα παραγωγα.!!! Να μην προλαβει κανενας να κουνηθει, 20-30 χιλιαδες συμβολαια αγορα στο +35%  να καουν οσοι σορταραν. Και αν γινει αυτο, ολοι οσοι πουλησαν θα αρχισουν να μαζευουν και στην σποτ αγορα και το κοστος θα ειναι μειωμενο στα παραγωγα. Καιι επειδη μπορουν να συνεχισουν να πουλανε  οι κερδοσκοποι   ...και την επομενη μερα αλλο +30% που τοτε θα ειναι η καταστροφη τους. Και δεν χρειαζονται ουτε δικαστηρια ουτε τιποτα,Θα εχουν καταστραφει ολοσχερως. Ολα ολα την Παρασκευη πουληθηκαν 1832  συμβολαια. Ποσα αλλα ανοικτα υπαρχουν απ τις προηγουμενες μερες? Ισως το νουμερο που ειπα πιο πανω να ειναι και υπεβολικο,. Αρα με αγορα 20,000 συμβολαια στο πλαφον  καθαρισε η μπουγαδα. Και σιγουρα δεν θα μπορει κανεις να μιλησει για κερδοσκοπια διοτι ειναι ΑΜΥΝΑ σε κερδοσκοπικη επιθεση. Και λογω μοχλευσης το κοστος μειωμενο ...και οι κερδοσκοποι πανε για βρουβες. (Ολα αυτα βεβαιως αν πιστευεις στην εταιρεια σου )

___________

Οι επαγγελματιες του ειδους μπορουν να κτισουν μορφη χρηματιστηριακης αντιδρασης. 
Σε πολυ παλιοτερη περιπτωση με τον ΤΙΤΑΝΑ η τοτε διοικηση ειχε ξεβρακωσει τους κερδοσκοπους εν μια νυχτι. 
Τοτε ομως υπηρχαν εποπτικες αρχες και η επιτροπη κεφαλαιαγορας ηταν παρουσα απο την πρωτη στιγμη . 
Τωρα ολοι κανουν την παπια ,ενω θα επρεπε απο την πρωτη ωρα να διακοψουν την διαπραγματευση της μετοχης. 
Τωρα αν ο προεδρος της ψαχνει αν εχει τσουχτρες στον κορινθιακο να κανει τα μπανια του τοτε σιγουρα η εισηγμενη εχει σοβαρο προβλημα απο τους ιδιους τους θεσμους. 
Αυριο θα ειναι μια πολυ δυσκολη ημερα για την εισηγμενη. 
Εδω αυτοι οι αληταραδες καταφεραν και εστειλαν πολλους εισηγμενους στον αγυριστο γιατι απλα ειχαν την στηριξη των εποπτικων αρχων. 
Ποιος θα ξεχασει τις γυμνες πωλησεις ομολογων της Εθνικης στην αρχη της κρισης.? 
Συντονισμενα σχεδια να ρημαξουν εισηγμενες που κρατιουνται δυνατες μεσα στη κριση. 
Οι υπολοιπες καταστραφηκαν απο τον ιδιο τους τον κακο εαυτο. 
ΚΡΙΜΑ.
____________


George Marcovits
Αν και τα διάφορα τεστ για τις συστημικές Τράπεζες έχουν παιχτεί στην Αγορά μας αρκετές φορές, σαν παλαιά έργα στην τηλεόραση, με τον μπαμπούλα νέων ανακεφαλαιοποίησεων, αυτή την φορά βρέθηκε ένα μικρό Αμερικάνικο fund, που ούτε $50εκ δεν διαχειρίζεται, να σπείρει τον πανικό στο Χρηματιστήριο Αθηνών σε μία ημέρα ενισχυμένων προσδοκιών, με τις διαρροές που κυκλοφορούσαν για τα stress tests. Κλασσική περίπτωση όπου οι σορτάκηδες επιλέγουν αισιόδοξες περιόδους για να έχουν καλύτερες αποδόσεις, που μου θύμισε το χώσιμο που έκαναν οι Ρώσοι στο χρυσό όταν με τα προβλήματα στην Κύπρο απειλείτο η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση και όλοι περίμεναν τον χρυσό να κορυφώσει.

Το απόγευμα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας έγινε μία ενημερωτική διάσκεψη στη Νέα Υόρκη από το fund Quintessential Capital Management που με ακραίες υπερβολές και ανακρίβειες, όπως αργότερα αντίκρουσε η εισηγμένη εταιρεία, καταστροφολόγησε για την Folli Follie. Την Παρασκευή αρκετά sites, όπως το Bloomberg https://bloom.bg/2KDrPe5 αναρτούν την είδηση, αλλά και ο ιδρυτής του fund συνεχίζει την καταστροφολογία του στο Seeking Alpha http://bit.ly/2rn1PLb ενημερώνοντας τους «πολυάριθμους» επενδυτές που τον ακολουθούν εκεί, δηλαδή τους 118

Με την μετοχή να διαπραγματεύεται ελεύθερα, παρά την ενορχηστρωμένη για την Παρασκευή καταστροφολογία, μια και η έκθεση έχει ημερομηνία έκδοσης την πρωτομαγιά, με ότι αυτό συνεπάγεται, κλειδώνει με τεράστιο αριθμό μετοχών στο limit down, παρασύροντας αρνητικά όλη την Αγορά μας.

Αυτή η πρωτοφανής για την Ελλάδα, αλλά συχνότατο φαινόμενο στις ΗΠΑ, όπου το http://citronresearch.com/ πρωταγωνιστεί στην καταστροφολογία, θα έχει ενδιαφέρον στο ταμπλό μας το επόμενο διάστημα.



Folli Follie Owner Shares Slump as Short Seller Questions Reach

Greek retailer FF Group’s shares slumped 30 percent on Friday after a hedge fund said it was shorting the stock because its Folli Follie chain may only have half the reach…

BLOOMBERG.COM

____________________

Για να καταλαβω, to fund ειπε οτι εχει σορταρει την μετοχη .. πχ εχει πουλησειι εναν αριθμο συμβολαιων . Πως ξερουμε οτι δεν εκλεισε την θεση του την Παρασκευή , η οτι δεν αγορασε στο limit down ωστε να εχει ηδη κλειδωσει τα κερδη του? Προκυπτει κατι απο τις συναλλαγες των συμβολαιων? Και αν το εχει κανει ειναι παρανομο?

_______________________

Οχι δεν ειναι παρανομο. Παρανομη ειναι η συκοφαντια . 

Και ο Συκοφαντης φερει το βαρος της αποδειξης των ισχυρισμων του αν συρεθι στα δικαστηρια... 

Αλλα εδω καταστραφηκε και καταστρεφεται κοσμος /επενδυτες /τραπεζες/δανειστες/μετοχοι  -Το ζητημα με την χρηματιστηριακη αντιδραση θα ειναι πολυ πιο καταλυτικο απο την δικαστικη συνδρομη (αν και εφοσον ειναι συκοφαντια χωρις βαση  βεβαιως) 

Και βεβαιως απο την αναλυση των συναλλαγων μπορουν να εχουν ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ τι ακριβως εγινε και αν πραγματι κλεισανε τις θεσεις τους η οχι
________________________

Υποψιν οτι εγω ειχα θεση λονγκ και τη  εκλεισα με μεγαλη ζημια βεβαιως. 

Αλλα πραγματικα θα χαρω πολυ (κι ας πιαστω κοροιδο που εκλεισα την θεση μου) να γινει το πιο πανω διοτι ειναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ επιχειρηση και με χαλαει να ειναι αληθεια αυτα που λεει το φαντ 

Κι αν βεβαως ειναι ψεματα και ειναι συκοφαντες καλο θα ειναι να καταστραφουν  για να γλυτωσουν  οι επομενοι.
_____________________

Προσωπικά πιστεύω ότι η αλήθεια είναι στην μέση 
η Φολι-φολί έχει "κάτσει" και δεν μπορεί να προωθηθεί ανάμεσα στα επώνυμα αξεσουάρ που πουλάνε σαν τρελά την τελευταία 10ετία 

το φαντ διέγνωσε την "στασιμότητα" , μάζεψε στοιχεία που τα μεγενθύνει για να βγάλει κέρδος. 
στην Αμερική συνηθίζεται αυτό και είναι νόμιμο, αρκεί να μην δώσεις ψεύτικα στοιχεία στην δημοσιότητα. 

Πάντως, από πρόχειρη ματιά που έριξα στον ισολογισμό δεν ξεχωρίζω τις πραγματικές πωλήσεις από τις ενδοομιλικές.

Αν καταφέρναμε να συγκρίνουμε τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πωλήσεις του 2017 σε σχέση με του 2016 θα βοηθούσε να βλέπαμε που γέρνει η ζυγαριά.
______________________

Δεν ειπε αυτα που πιστευει μονον. Ο τροπος που τα ειπε και το συνολο των οσων ειπαν αποτελουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ της επιχειρησης και πληττεται ανεπανορθωτα τοσο η εικονα της οσο και η αξιοπιστια της   ΣΥΝΟΛΙΚΑ. 

Δεν ειναι απλα μι εκθεση αξιολογησης. Ειναι ΥΜΝΟΣ ξεφτιλας για την επιχειρηση.!! 

Αρα  ειναι θεμα τιμης το ολο ζητημα αλλα και θεμα ουσιας διοτι αν δεν νικησει σε αυτη την μαχη η εταιρεια εχει χασει το παιχνιδι ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ...!!!
______________________

Οσοι σχολιάζετε καλό θα είναι να έχετε ρίξει μια ματιά στο report του QFM και να μην ενημερώνεστε ΜΟΝΟ απο τα ελληνικά sites, online το έχουν στην πρώτη σελίδα.  Γιατί αν το είχατε διαβάσει θα καταλαβαίνατε πόσο σοβαρές είναι οι κατηγορίες. 

@ellinofrenis κορόιδο τον έχεις τον Τζώρτζη να αγοράσει μετοχές του με 10€; Κάτσε και θα δεις, ούτε στα 5€ δεν θα βάλει λεφτά.  

Η ανακοίνωση δε, είναι για τα μπάζα, δεν απαντάει σε καμμιά κατηγορία λέει ότι ΘΑ απαντήσουμε, ΘΑ προσφυγουμε στην δικαιοσυνη, οι κοποι μιας ζωης, οι εργαζόμενοι κλπ κλπ, Καλύτερη ανακοίνωση θα είχε γράψει το ΠΑΜΕ. 

Οι κουκουλιουτσαίοι θα πρέπει να ευλογούν την καλή τους τύχη που ζουν στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα γιατί αν ήταν στην Αμερική θα τους είχε περάσει χειροπέδες το FBI μεσα στο Σαββατοκύριακο.
__________________________

Twitter λογαριασμός με 571 followers και ένα σάιτ της κακιάς ώρας... ποιός είναι αυτός ο τελειωμένος που πάει να τα βάλει με την πολυεθνική?
__________________________

Δυστυχώς οσο το ψάχνει κανείς περισσότερο βρίσκει σωρεία ψεμάτων στην έκθεση και την παρουσίαση της QCM που σταδιακά βρίσκουν την πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε τεράστιο κερδοσκοπικό παιχνίδι που αδυνατώ να πιστέψω ότι διοργανώθηκε από ένα μικρό fund 12 εργαζομένων με 50 εκ ευρώ υπο διαχειριση κεφαλαια. Να επισημάνω λοιπόν τα προσφατα ευρήματα του γερμανού συναγωνιστή.

Tο QCM για να τεκμηριώσει την εν 2019 αδυναμία πληρωμής του ομολόγου της εταιρίας ισχυρίζεται ότι ο ομιλος διαθέτει 331 εκ ευρώ σε μετρητά. Στην πραγματικότητα βαση του ισολογισμού της εταιρίας διατίθονται 461 δηλαδή 130 εκ ευρω ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Το ομολογο του 2021 παρουσιάζετε κατά 25 εκ ευρω μεγαλυτερο από την πραγματικότητα. Σκοπίμως ή από βλακεία δεν αναφέρει καθόλου ότι η ΦΦ διαθέτει συμμετοχή 200 εκ ευρώ στην ελβετική εισηγμένη εταιρια DUFRY. Μονο από τα παραπάνω 3 σημεία υπάρχει μια διαφορά στις εκτιμήσεις ύψους 355 εκ ευρώ!!!!

Μαλλον οι φιλοι της QCM Καπου τα ξεχασαν αυτά τα 355 ή τους χαλάγανε την μαγία στους υπολογισμούς. Σε αντίθεση λοιπόν με γελοίες φωτογραφίες που μας ποσταρουν ας απαντήσουν οι Κυριοι ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝ 350 εκ ευρω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ στην εκθεση τους ?
__________________________

Φίλε μου από που και ως που να τρέχει μια εταιρία του μεγέθους αυτού πίσω από το κάθε fund που βγάζει τα προς το ζην από το short? Και μάλιστα με στοιχεία σαθρά?? Θες να μου πεις ότι ο τυπάκος (που μόνο αυτός εμφανίζεται στις φωτογραφίες) γύρισε ολόκληρη την Κίνα και την Αμερική ψάχνοντας τα σημεία πώλησης??? Δύο φωτό ανέβασε από περιοχές κοντά στο γραφείο του. Τα υπόλοιπα τα είναι "έρευνα" μέσω.....google maps από το γραφείο του. Στο δε Video που υποστηρίζει ότι δεν μπήκε πελάτης στο κατάστημα την 1 ώρα που ήταν εκεί, το έφτιαξε time lapse αλλά και πάλι δείχνει κόσμο να μπαινοβγαίνει. Γνωρίζει άραγε ότι τα Links Of London τα διαχειρίζεται ο Ομιλος στις ΗΠΑ????Γιατί ο κακομοίρης ψάχνει καταστήματα ΜΟΝΟ με το brand Folli Follie. Γνωρίζει άραγε την διαφορά σημείου πώλησης και καταστήματος?? Όσο για την λίστα αυτή υπάρχει στο site της εταιρίας αναλυτικά.
__________________________

Την συμμετοχή του κολοσσου Fosun που τη πας? και μιλάμε για Κινεζική εταιρία. Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν ότι η FF "δούλευε" και τους Κινέζους τόσα χρόνια στην έδρα τους όσο αφορά καταστήματα και σημεία πωλησης? Οι οποίοι γνωρίζουν απόλυτα τι γίνεται στην χώρα τους?
__________________________

Μέχρι την τρίτη θα εχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Θα εχουν κλεισει οι QCM τα σορτ τους, θα κλαινε οσοι δωσανε τα χαρτάκια τους και μετά θα ψάχνουμε τι πως και γιατι...
___________________________


http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης