Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Βασικό η κυβέρνηση να αποκτήσει μια ενιαία φωνή στα ελληνοτουρκικά

Μπακογιάννη: Βασικό η κυβέρνηση να αποκτήσει μια ενιαία φωνή στα ελληνοτουρκικά
Πρέπει η κυβέρνηση να δεχθεί την πρόταση μας για μια εθνική γραμμή υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι βασικό στις ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι να υπάρξει μια ενιαία φωνή διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε πως η κυβέρνηση πρέπει να δεχθεί την πρόταση της ΝΔ για μια εθνική γραμμή.
«Βασικό είναι στα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση να αποκτήσει μία ενιαία φωνή.
Να μην υποτιμά σημαντικά περιστατικά και να μην υπερτιμά άλλα μικρής σημασίας.
Επίσης να αποκτήσει μία στρατηγική βραχυπρόθεσμη μεσοπρόθεσμη μακροπρόθεσμη και να δεχθεί την πρότασή μας για μία εθνική γραμμή» ανέφερε η κα.Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως η επιτυχία της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στο Αφρίν έδωσε την αφορμή στον Erdogan να οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές.
Αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις και στην ανάγκη πολιτικής ανανέωσης της ΝΔ, η κα.Μπακογιάννη τόνισε ότι «Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται την πανστρατιά στελεχών, νέων και παλαιών με εμπειρία».
«Όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν και να συμβάλλουν στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.
Ήδη μέσα από τις νέες ανοιχτές διαδικασίες του μητρώου πάνω από 4500 νέα στελέχη έχουν μπει στο κόμμα» τόνισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε και στη θετική ψήφο που προτίθεται να δώσει στο νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας ότι «η αγάπη που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί δεν εξαρτάται από το μορφωτικό σου επίπεδο, την οικονομική σου θέση, ή τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης