Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ολοκληρώθηκε η Πρώτη Φάση Αποζημίωσης των Εργαζόμενων στην INTERNATIONAL LIFE

Ολοκληρώθηκε η Πρώτη Φάση Αποζημίωσης των Εργαζόμενων στην INTERNATIONAL LIFE
Εκκρεμεί το θέμα των εργαζόμενων στην INTERNATIONAL LIFE ΑEΑΖ, οι οποίοι έχουν εισπράξει μόλις το 25% του ποσού που δικαιούνται, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΟΑΣΕ
Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 ο Εκκαθαριστής της υπό εκκαθάριση ασφαλιστικής εταιρείας INTERNATIONAL LIFE ΑΕΓΑ κατέβαλε το υπόλοιπο των αποζημιώσεων στους εργαζόμενους στην INTERNATIONAL LIFE, εξαιρουμένων όσων έχουν κινηθεί νομικά.
Το θέμα, όμως, με τις αποζημιώσεις της INTERNATIONAL LIFE δεν έχει φτάσει στο τέλος του.
Εκκρεμούν οι αποζημιώσεις των εργαζόμενων στην INTERNATIONAL LIFE ΑEΑΖ, όπου τους έχει καταβληθεί μονάχα το 25% περίπου των αποζημιώσεων που δικαιούνται, λόγω έλλειψης των απαιτούμενων οικονομικών αποθεμάτων.
Στους ανωτέρω εργαζόμενους και για την ίδια αιτία έρχονται να προστεθούν και οι πρώην εργαζόμενοι στην Astra Ασφαλιστική ΑΕΓΑ (ανάκληση αδείας 04/01/2006) και την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΑΕ (ανάκληση αδείας 05/02/2007), στους οποίους οφείλεται περίπου το 20% και το 30% των αποζημιώσεων τους, αντιστοίχως, προκειμένου να εξοφληθούν.
Επίσης, εκκρεμούν και οι αποζημιώσεις των εργαζόμενων στην VDV Leben International ΑΕΑΖ (ανάκληση αδείας 05/01/2011), στους οποίους δεν ίσχυε το προνόμιο.την χρονική περίοδο που έκλεισαν.
Ο ΣΥΑΕ μαζί με την ΟΑΣΕ έχουν προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και προς την Τράπεζα της Ελλάδος και προς τους Εκκαθαριστές και προς το Επικουρικό Κεφάλαιο προκειμένου να εξευρεθεί λύση και άμεσα να καταβληθούν τα οφειλόμενα στους δικαιούχους εργαζόμενους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης