Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή το αίτημα για εκλογές

Τζανακόπουλος: Εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή το αίτημα για εκλογές
Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για έξοδο από την εποπτεία είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Με κατηγορηματικό τρόπο απέκλεισε το σενάριο των πρόωρων εκλογών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι «το αίτημα για εκλογές είναι εκτός πραγματικότητας αυτή τη στιγμή».
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.
«Αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η διαπραγμάτευση για την καλύτερη δυνατή συμφωνία εξόδου από τη μεταμνημονιακή εποπτεία» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος απαντώντας και στα σενάρια περί συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – Κινήματος Αλλαγής.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για αντίφαση στη στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως είπε, πριν λίγες εβδομάδες μίλησε για την ανάγκη αναθεώρησης του Συντάγματος από την παρούσα Βουλή και κατόπιν έθεσε θέμα άμεσης προσφυγής στις κάλπες.
«Η κα.Γεννηματά δεν φαίνεται να κατανοεί τη δυναμική της διαπραγμάτευσης.
Μέχρι τις 21 Ιουνίου είναι κοινός στόχος της Ελλάδας και των δανειστών, να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία, που θα είναι θετικότερη στις βασικές γραμμές της από ό,τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς, δύο χρόνια πριν» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα περί κατάτμησης της Β’ Αθηνών.
«Υπάρχει η βούληση της κυβέρνησης, έχει ανοίξει αυτή η συζήτηση πριν τις εκλογές του 2015.
Η Β΄Αθηνών είναι μία γιγαντιαία περιφέρεια, που ευνοεί σχέσεις των υποψηφίων με ΜΜΕ.
Είναι δημοκρατική ανάγκη να διαμορφωθεί μία καλύτερη συνθήκη στο επόμενο διάστημα.
Θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης