Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τεχνική αντίδραση με επίκεντρο τις τράπεζες περιμένουν οι αναλυτές – Λόγω Folli Follie η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί

tags :
Τεχνική αντίδραση με επίκεντρο τις τράπεζες περιμένουν οι αναλυτές – Λόγω Folli Follie η μεταβλητότητα θα διατηρηθεί
Μετά από δύο συνεχόμενα limit down το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί ξανά στη Folli Follie, προκειμένου να δουν αν θα καταφέρει να αντιδράσει
Με τις τράπεζες λόγω των θετικών αποτελεσμάτων των stress test να μην έχουν καταφέρει να αντιδράσουν επηρεαζόμενες από την υπόθεση της Folli Follie, οι αναλυτές περιμένουν σήμερα πως θα τραβήξουν τα επενδυτικά βλέμματα και θα δώσουν μία τεχνική αντίδραση στο ΧΑ.
Παράλληλα αναμένουν επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον για τις μετοχές με ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο.
Σημειώνεται πως αύριο 9/5 πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης θα ανακοινώσει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2018 ο ΟΤΕ και μετά το κλείσιμο η διοίκηση θα ενημερώσει με τηλεδιάσκεψη τους αναλυτές.
 
Euroxx
Περιμένουμε μία συνεδρίαση μεταβλητότητας σήμερα με τις τράπεζες να ανακάμπτουν μετά από τη χθεσινή πίεση.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε πως η αρνητική ψυχολογία θα επικρατήσει στο άνοιγμα αλλά περιμένουμε αγοραστικό ενδιαφέρον για τις εταιρείες με υψηλή ποιότητα και ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο.
 
Beta
Μία τεχνική αντίδραση, βασιζόμενη κυρίως στις τράπεζες λόγω θετικών αποτελεσμάτων από τα stress test (έχει ήδη αποτυπωθεί στην τιμή αλλά δεν τράβηξε το επενδυτικό ενδιαφέρον λόγω της υπόθεσης της Folli Follie), δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Η μεταβλητότητα αναμένεται να είναι και σήμερα το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη μετοχή της Folli Follie αλλά και στην αγορά συνολικά.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης