Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Aναιτιολόγητη η διακύμανση της μετοχής - Οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες - Καταγγελία στην Επ. Κεφαλαιαγοράς

tags :
Intralot: Aναιτιολόγητη η διακύμανση της μετοχής - Οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες - Καταγγελία στην Επ. Κεφαλαιαγοράς
Intralot: Aναιτιολόγητη η διακύμανση της μετοχής - Οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες - Καταγγελία στην Επ. Κεφαλαιαγοράς
Σε σχέση με την παρατηρηθείσα υπερβολική διακύμανση της τιμής της μετοχής η INTRALOT επιθυμεί να διευκρινίσει ότι η σημερινή (8/5)διακύμανση της τιμής της μετοχής είναι αναιτιολόγητη καθότι δεν υποστηρίζεται από τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και του ομίλου ή οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη ή γεγονός και κατά την εκτίμησή μας οφείλεται σε ανυπόστατες φήμες.
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία προχώρησε σήμερα σε καταγγελία/αναφορά προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Παράλληλα η εταιρεία ανακοινώνει ότι θα εξετάσει τη λήψη πρόσθετων μέτρων με στόχο την προάσπιση της φερεγγυότητας και αξιοπιστίας της έναντι τέτοιων ανυπόστατων φημών και την υπεράσπιση των συμφερόντων της και των επενδυτών της.
Πέραν των ανωτέρω και για λόγους πληρότητας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
1. Η εταιρεία μας συνολικά ακολουθεί μια απόλυτα διαφανή πολιτική ενημέρωσης των ελεγκτικών αρχών, των μετόχων και του επενδυτικού κοινού γενικότερα.
Η οικονομική δραστηριότητα της εταιρείας και του ομίλου περιγράφονται αναλυτικά και με απόλυτη διαφάνεια στις πρόσφατα δημοσιευμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου, στα ενημερωτικά δελτία στις παρουσιάσεις των επενδυτών καθώς και σε όλα τα στοιχεία που έχουμε γνωστοποιήσει το επενδυτικό κοινό και είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας.
2.Η INTRALOT έχει πρόσφατα υποβληθεί σε επιπρόσθετους και εκτεταμένους ελέγχους των οικονομικών στοιχείων της στο πλαίσιο των αυστηρών προϋποθέσεων που απαιτούνται από το διεθνές τραπεζικό σύστημα για την έκδοση εταιρικών ομολόγων στη διεθνή αγορά.
3. Οι εταιρείες του Ομίλου υποβάλλονται τακτικά σε αυστηρούς ελέγχους στο πλαίσιο των διεθνών διαγωνισμών διεκδίκησης και υλοποίησης μακροχρόνιων έργων στο εξωτερικό, που διενεργούνται από κρατικούς φορείς, και αποσκοπούν μεταξύ άλλων, στην επιβεβαίωση της χρημοτο-οικονομικής φερεγγυότητας του Ομίλου και στη δυνατότητα να πραγματοποιεί έγκαιρα τις απαιτούμενες
σημαντικές επενδύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης