Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο νεκροί και μια σοβαρά τραυματίας από τροχαίο στον Κηφισό – Νταλίκα έπεσε σε δύο ΙΧ

tags :
Δύο νεκροί και μια σοβαρά τραυματίας από τροχαίο στον Κηφισό – Νταλίκα έπεσε σε δύο ΙΧ
Ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Τραγικός είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισού.
Νταλίκα που κινούνταν επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά μετά το ύψος της Ιεράς Οδού, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και όπως ανακοίνωσε αρχικά η Πυροσβεστική, τρεις άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων.
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Αττικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Ποιος είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος είναι ο Δ.Α., η καταγωγή του είναι από την νότια Λακωνία, είναι ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ και έχει συγγενικό δεσμό με νυν δήμαρχο της περιοχής.
Τραγική ειρωνία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο.
Ο Δ.Α. έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.
Τραγική ειρωνία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο.

Τι έδειξε το αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό

Ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο.
Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α' Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.
Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε, όταν ο οδηγός του μεγάλου οχήματος έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος του ΙΚΕΑ, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο αυτοκίνητα.

Η άτυχη γυναίκα φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.
Σύμφωνα με τον ALPHA, οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.
Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης