Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Σταδιακή μείωση της μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΟΤΕ στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Σταδιακή μείωση της μεταβλητότητας περιμένουν οι αναλυτές – Τράπεζες και ΟΤΕ στο επίκεντρο
Τα ισχυρά θεμελιώδη συγκεκριμένων εταιρειών σε συνδυασμό με την πρόσφατη υποχώρηση εκτιμάται ότι θα προσελκύσουν τα βλέμματα των επενδυτών
Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα περιμένουν οι αναλυτές στις επόμενες συνεδριάσεις μετά την υψηλή μεταβλητότητα που επικράτησε στο ΧΑ τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα αναφέρουν πως περιμένουν οι τράπεζες να οδηγήσουν υψηλότερα την αγορά λόγω των θετικών αποτελεσμάτων των stress test.
Για σήμερα το ενδιαφέρον θα  είναι και πάλι στις γνωστές μετοχές που επλήγησαν είτε από τις ανακοινώσεις του αμερικανικού fund QCM είτε από την έντονη φημολογία.
Σε κάθε περίπτωση τα ισχυρά θεμελιώδη συγκεκριμένων εταιρειών αποτελούν ασφάλεια για τους επενδυτές και εκτιμάται ότι σταδιακά θα υπάρξουν εισροές σε αυτές τις μετοχές.
Σήμερα πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης αναμένονται τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του ΟΤΕ.
Η DT σε πρωινή της ανακοίνωση για τα αποτελέσματα ανέφερε αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA για την Ελλάδα κάτι που δείχνει οριακά καλύτερη πορεία για τον ΟΤΕ.
 
Eurobank
Για σήμερα, η ψυχολογία παραμένει εύθραυστη και περιμένουμε η μεταβλητότητα να επικρατήσει, αλλά τις επόμενες εβδομάδες πιστεύουμε πως η αγορά σταδιακά θα κινηθεί υψηλότερα λόγω του θετικού αποτελέσματος των stress test των τραπεζών.
 
Euroxx
Περιμένουμε το ΧΑ να σταθεροποιηθεί μετά τη χθεσινή υψηλή μεταβλητότητα.
 
Beta
Μία συνέχεια της χθεσινής ανοδικής αντίδρασης θα πρέπει να αναμένεται σήμερα, αλλά η επενδυτική ψυχολογία παραμένει εύθραυστη και οδηγείται από τις φήμες οι οποίες αυξάνουν και τη μεταβλητότητα.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης