Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Nexans: Πρόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για προμήθεια καλωδίων και αγωγών

Nexans: Πρόθεση συμμετοχής στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ για προμήθεια καλωδίων και αγωγών
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε διαδικασίες ανάθεσης έργων ή προμηθειών, γνωστοποίησε η Nexans
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει σε διαδικασίες ανάθεσης έργων ή προμηθειών, που εμπίπτουν στη διάταξη του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, γνωστοποίησε σήμερα (10/5/2018) η Nexans.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τoυ Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε με κλειστή διαδικασία και με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια καλωδίων και αγωγών (24 είδη), με αριθμ. διακήρυξης 502802.
Ως ημερομηνία υποβολής των προσφορών για τον εν λόγω διαγωνισμό έχει ορισθεί η 30η Μαΐου 2018 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα/ες ημερομηνία/ες που προς τούτο θα ορισθεί/ούν.
Επίσης ανακοινώνεται ότι, με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996, προβλέπεται ότι η εταιρεία προκειμένου να επιτρέψει στους μετόχους της, που είναι ανώνυμες εταιρείες, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ή να τους καταβάλει μέρισμα, ελέγχει τη συμμόρφωση τους με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης