Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος: Η ελάφρυνση του χρέους είναι ανειλημμένη υποχρέωση των εταίρων μας από το 2012

Παυλόπουλος: Η ελάφρυνση του χρέους είναι ανειλημμένη υποχρέωση των εταίρων μας από το 2012
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, αναφέρθηκε στην ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους
Στην ανάγκη ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους αναφέρθηκε και για ακόμα μία φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κάνοντας λόγο για ανειλημμένη υποχρεώση των εταίρων απέναντι στην Ελλάδα από το 2012.
«Η ελάφρυνση του δημόσιου χρέους είναι ανειλημμένη υποχρέωση των εταίρων μας έναντι της Ελλάδας, ήδη από το 2012.
Η Ελλάδα εκπληρώνει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της.
Καιρός να πράξουν το ίδιο και οι εταίροι μας, δοθέντος ότι βασικός κανόνας της Ευρωπαϊκής Έννομης Τάξης είναι και η αρχή "pacta sunt servanda"» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.
Με αναφορά στην ολοκλήρωση του προγράμματος οικονομικής στήριξης τον ερχόμενο Αύγουστο και το μέλλον της χώρας, ο κ. Παυλόπουλος εξήγησε ότι «η Ελλάδα, με την συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτικών της Δυνάμεων είναι ενωμένη στην ευόδωση της ευρωπαϊκής της πορείας και αποστολής, βλέπει πλέον με ρεαλιστική αισιοδοξία το μέλλον της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη και πρόσθεσε ότι "τούτο έχει επιτευχθεί με τεράστιες θυσίες εκ μέρους του ελληνικού λαού.
Οι πολιτικές δυνάμεις γνωρίζουν τα λάθη που έχουν διαπραχθεί στο παρελθόν και έχουν αποφασίσει, οριστικά και αμετάκλητα, να μην τα επαναλάβουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης