Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Σύνθετο εγχείρημα το Κίνημα Αλλαγής – Πρέπει να κυριαρχήσει η ενωτική διάθεση

Καμίνης: Σύνθετο εγχείρημα το Κίνημα Αλλαγής – Πρέπει να κυριαρχήσει η ενωτική διάθεση
Θα περάσουμε μια μεταβατική περίοδο κατά την οποία θα υπάρξουν και παλινδρομήσεις είπε ο κ.Καμίνης
Την ανάγκη να κυριαρχήσει η ενωτική διάθεση στο Κίνημα Αλλαγής, το οποίο χαρακτήρισε ένα σύνθετο, πολύπλοκο και ιστορικά πρωτότυπο πολιτικό εγχείρημα, επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.
Σε δηλώσεις του στο «Ε» και με αφορμή τις αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος ο κ.Καμίνης χαρακτήρισε λογικό να υπάρχουν παλινδρομήσεις σε μια μεταβατική περίοδο, όπως είναι αυτή που διανύει τώρα το Κίνημα Αλλαγής.
«Όλοι μπορούν να έχουν επιφυλάξεις ή επιμέρους αντιρρήσεις για διάφορα πράγματα, αυτό που πρέπει όμως να έχουμε κατά νου είναι πως έχουμε χρέος ο χώρος να προχωρήσει ενωμένος.
Πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι, όχι μόνο γιατί έχουμε εκλογές μπροστά, αλλά γιατί έχουμε μια ιστορική πρόκληση να συνθέσουμε και πάλι αυτόν τον χώρο, ο οποίος έφερε ό,τι πιο καινοτόμο στην Ελλάδα
Πρέπει να διακρινόμαστε από ρεαλισμό και πίστη στη δημοκρατία.
Πριν από μερικούς μήνες είχαμε εκλογές, 212.000 άνθρωποι ήλθαν στις κάλπες, ο κόσμος επέλεξε την κ. Γεννηματά κι εμείς έχουμε χρέος να τη στηρίξουμε» ανέφερε ο κ.Καμίνης.
Ερωτηθείς για τη συνάντηση του κ.Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ.Καμίνης τόνισε ότι ο κ. Παπανδρέου είχε ενημερώσει το Πολιτικό Συμβούλιο και δεν υπήρξε καμία αντίρρηση επ' αυτού.
«Δεν υπάρχει καμία διαφωνία, πρώην πρωθυπουργός είναι, πρώην υπουργός Εξωτερικών, πετυχημένος, με πολύχρονη θητεία, εμπειρία, και αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αντί να το θεωρούν κάποιοι αφορμή για γκρίνια, καλό θα ήταν να το ενισχύουμε και να το προβάλουμε» υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης