Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Λέσβος - Από το Νόμπελ ειρήνης στα... ΜΑΤ του Αλέξη Τσίπρα

Μιχαλολιάκος: Λέσβος - Από το Νόμπελ ειρήνης στα... ΜΑΤ του Αλέξη Τσίπρα
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού  Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Δεν έχουν περάσει παρά μόλις δύο ή τρία χρόνια όταν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι οργίαζαν στα κανάλια και τις φυλλάδες της διαφθοράς και της προπαγάνδας και έγραφαν ότι πρόκειται να βραβευθεί με νόμπελ ειρήνης η Λέσβος για την υποδοχή στους λαθρομετανάστες!
Μία ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε, μια επιχείρηση πλύσεως εγκεφάλων και όλοι ξαφνικά έλεγαν σε αυτή τη χώρα (εκτός βεβαίως από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ είναι ενθουσιασμένοι οι Έλληνες από την μαζική εισβολή αλλοδαπών στην Πατρίδα μας, στα νησιά του Αιγαίου.
Η προπαγάνδα όμως ξέφτισε όπως κάθε τι ψεύτικο και έτσι σήμερα σε όλες τις πολιτικές έρευνες ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 70% των συμπατριωτών μας δηλώνει ότι οι λαθρομετανάστες είναι όχι μόνον ανεπιθύμητοι, αλλά έχουν μεγάλη ευθύνη για την αύξηση της εγκληματικότητος και της ανεργίας στην χώρα μας.
Από την άλλη πλευρά βεβαίως η Ελλάδα απέκτησε μια “βαριά βιομηχανία”, την βιομηχανία των ΜΚΟ από την οποία σιτίζονται δεκάδες χιλιάδες επαγγελματιών “αντιρατσιστών” και πλουτίζουν πονηρά τρωκτικά πάσης κομματικής προελεύσεως…
Την πολύπαθη Λέσβο, λοιπόν, επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, ο πρωθυπουργός.
Mία δήλωση 50’’ και η απόλυτη σιωπή από τους μηχανισμούς προπαγάνδας
Λίγη ώρα πριν επισκεφθεί την πόλη της Μυτιλήνης ο Αλέξης Τσίπρας με αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ, έκανα στο περιστύλιο της Βουλής προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς μία δήλωση πενήντα δευτερολέπτων, η οποία είχε ως εξής: «Ο δήθεν δημοφιλής πρωθυπουργός Τσίπρας πηγαίνει σήμερα στην Μυτιλήνη με δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ σαν δύναμη κατοχής.
Τα καταστήματα κλειστά σε ένα νησί που το κατάντησε ζούγκλα κοινωνική με την πολιτική των ανοι- χτών συνόρων.
Ας καταλάβει ότι ήλθε η ώρα να παραιτηθεί και όχι να δηλώνει με θράσος ότι θα κάνει εκλογές τον Οκτώβριο του 2019.
Η Χρυσή Αυγή μάχεται για μια άλλη Ελλάδα, χωρίς ανοιχτά σύνορα τόσο στον Έβρο όσο και στα νησιά.
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.
Είμαι βέβαιος - και ελπίζω να διαψευστώ - ότι η δήλωση αυτή δεν θα δημοσιευτεί ολόκληρη στα κανάλια της διαπλοκής».
Όπως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή δεν δημοσιεύθηκε σε καμία εφημερίδα, δεν παρουσιάστηκε από κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.
Μιλάμε για απόλυτη φίμωση ενάντια σε ένα κόμμα, το οποίο στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έχε αναδειχθεί ως η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Σιωπή και από το περίφημο ΕΣΡ, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά παρ’ όλα τα δεκάδες εξώδικα που του έχουμε αποστείλει για την παραβίαση του Συντάγματος από τα ΜΜΕ.
Οι νεομπολσεβίκοι του Αλέξη Τσίπρα όμως έχουν πραγματικό θράσος και έτσι ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, τόνισε πως όσοι διαμαρτυρήθηκαν αποτελούν μια μειοψηφία φασιστοειδών, καλώντας μάλιστα τα κόμματα να διαλέξουν όχθη.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Να διαλέξουμε όχθη. Αν είμαστε με τη δημοκρατία ή αν είμαστε με αυτούς, με μικρή μειοψηφία φασιστοειδών που κάποιοι χαϊδεύουν για μικροπολιτική. Είχαμε και συλλήψεις αυτών που πήγαν να αμαυρώσουν το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Μόριας».
Εμείς “σύντροφε” Πάλλη έχουμε διαλέξει όχθη, είμαστε με τον λαό της Λέσβου και αν θεωρείς μικρή μειοψηφία φασιστοειδών ολόκληρο τον λαό της Λέσβου που διαδήλωσε κατά του πρωθυπουργού σου, ο οποίος μίλησε σε ένα επιλεγμένο κοινό “εκλεκτών”, εάν θεωρείς μειοψηφία όλους τους κατα- στηματάρχες της Μυτιλήνης που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, τότε μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Πέρασε ο καιρός όπου εσείς ήσασταν οι “αγανακτισμένοι”, τώρα αγανακτισμένος είναι ο λαός και όσο περνά ο καιρός θα είναι όλο και περισσότερο!

Στα συνόρα του Έβρου

Δεν είναι όμως μόνο τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, αφού το τουρκικό παρακράτος, το οποίο κάνει εμπόριο ανθρώπων και φέρνει τους λαθρομετανάστες στην Πατρίδα μας άλλαξε κατεύθυνση και τους οδηγεί πλέον στον Έβρο.
 Γιατί;
Την απάντηση δίνει ο δήμαρχος Ορεστιάδας: Γιατί όσοι περνούν από τον Έβρο δεν καλύπτονται από την συμφωνία Τουρκίας Ε.Ε. για επιστροφή στην Τουρκία!
 Έτσι, μόνο μέσα στον Απρίλιο πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα 2.900 “πρόσφυγες”, τους οποίους βεβαίως και δεν σταμάτησε ο φράχτης του Έβρου.
Για όσους δεν το ξέρουν, ο φράχτης έχει μήκος μόνον δέκα χιλιόμετρα, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν φυλάγεται από αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, αλλά επιτηρείται με κάμερες!
Όποτε, όμως, οι κάμερες δείχνουν λαθρομετανάστες με την βοήθεια των Τούρκων προστατών τους που τους οδηγούν εκεί με το αζημίωτο, να καταστρέφουν τον φράχτη και να περνούν στην Ελλάδα, σπεύδουν υποτίθεται, αλλά δεν προλαβαίνουν να τους συλλάβουν!
Ανοικτά σύνορα, λοιπόν, με τις ευλογίες όχι μόνον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των αντιρατσιστών της Ν.Δ. και των λοιπών δυνάμεων του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου” και στην θάλασσα και στην στεριά και επί πλέον μέσα σε αυτό το κλίμα της ανοχής έχουν φέρει σε παθητική στάση τόσο την Αστυνομία, η οποία δεν τολμά να επιβάλει τον νόμο, όσο και τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες παραβιάζουν κατάφωρα τους κανόνες εμπλοκής εις βάρος των Ελληνικών δικαίων!
Και όλα αυτά για να μη μας πουν “ρατσιστές”!
 
Έρχονται και άλλοι... Κλείστε τα σύνορα!
 
Όλα δείχνουν ότι οι μήνες που έρχονται θα είναι εφιαλτικοί για την Πατρίδα μας με αυτήν την κυβέρνηση, την εθνικά επικίνδυνη και με το πνεύμα της παθητικότητας να έχει επιβληθεί σαν ιδεολόγημα και σαν φόβος σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας δήλωσε πρόσφατα ότι “έρχονται περισσότεροι από αυτούς που μπορούμε να καταγράψουμε”, ενώ ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού είπε ότι “όσο βελτιώνεται ο καιρός και η στάθμη του νερού υποχωρεί, τότε ολοένα και περισσότεροι θα τολμούν το ταξίδι γιατί θα είναι ευκολότερο το πέρασμα”… Απέναντι σε αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση όλοι έχουν κατεβάσει τα χέρια κάτω για να μη τους πουν “ρατσιστές” και άλλοι προβαίνουν σε φαιδρές δηλώσεις του τύπου ότι θα πρέπει η Ευρώπη να φυλάξει τα σύνορά μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με πλήρη επίγνωση αυτού το οποίο συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο οδηγεί στην καταστροφή του εθνικού κράτους καλεί όλους τους Έλληνες να απαιτήσουν για την προστασία του Έθνους και για το μέλλον του Γένους μας να κλείσουν τα σύνορα με οποιοδήποτε τίμημα και ας μας πουν “ρατσιστές”.
Γιατί εάν τέλος πάντων ρατσισμός σημαίνει να θέλεις η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες, να θέλεις ασφαλή τα σύνορα της Πατρίδος σου, να θέλεις να μη μπαίνουν παράνομα χωρίς έλεγχο από κάθε γωνιά της γης “πρόσφυγες” και λαθρομετανάστες χωρίς κανέναν έλεγχο, εάν όλα αυτά σημαίνουν “ρατσισμό” τότε “ρατσιστής” είναι κάθε Έλληνας Πατριώτης, που υπερασπίζεται το μέλλον και την Τιμή αυτής της χώρας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης