Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Λανθασμένη» θεωρεί η Γερμανία την πολιτική των ΗΠΑ για το Ιράν

«Λανθασμένη» θεωρεί η Γερμανία την πολιτική των ΗΠΑ για το Ιράν
«Αυτή τη στιγμή, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες για να πείσουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αλλάξει τη συμπεριφορά της», σημείωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Peter Altmaier
Λανθασμένη θεωρεί το Βερολίνο την απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν μονομερώς από την πυρηνική συμφωνία του Ιράν, όπως είπε σήμερα (13/5) ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Peter Altmaier.
Παράλληλα εκφράζει την ελπίδα, πως η Ουάσινγκτον, θα αναθεωρήσει την απόφασή της και δεν θα τιμωρήσει τις ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ιράν.
«Θα υπάρξει μια προθεσμία έως και 90 ημερών», δήλωσε ο Peter Altmaier στην δημόσια τηλεόραση ZDF, αναφέροντας ένα χρονικό όριο για τις ξένες επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με τις κυρώσεις των ΗΠΑ ή να αντιμετωπίσουν ποινές.
«Αυτή τη στιγμή, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες για να πείσουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αλλάξει τη συμπεριφορά της», σημείωσε.
«Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συνομιλίες και με την εξήγηση ότι όλοι θα χάσουν στο τέλος αν προχωρήσουμε σε μια παγκόσμια κλιμάκωση μονομερών μέτρων», πρόσθεσε ο Altmaier.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης