Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Δεν σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ - Δεν συμφωνούμε με τις ΗΠΑ

Βρετανία: Δεν σχεδιάζουμε να μεταφέρουμε την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ - Δεν συμφωνούμε με τις ΗΠΑ
Η Βρετανία δεν σχεδιάζει να μεταφέρει την πρεσβεία του Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Theresa May
Η Βρετανία δεν σχεδιάζει να μεταφέρει την πρεσβεία του Ισραήλ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ και εξακολουθεί να μην συμφωνεί με την απόφαση των ΗΠΑ να το πράξει, δήλωσε σήμερα (14/5/2018) ο εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
«Η πρωθυπουργός δήλωσε τον Δεκέμβριο, όταν έγινε η πρώτη ανακοίνωση, ότι διαφωνούμε με την απόφαση των ΗΠΑ να μετακινήσουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ και να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως την ισραηλινή πρωτεύουσα πριν από μια τελική συμφωνία περί του καθεστώτος.
Η βρετανική πρεσβεία στο Ισραήλ εδρεύει στο Τελ Αβίβ και δεν έχουμε σχέδια να την μεταφέρουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
Οι δηλώσεις του εκπροσώπου έγιναν μια ημέρα κατά την οποία οι ΗΠΑ πρόκειται να ανοίξουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, γεγονός που έχει οδηγήσει σε μεγάλες και αιματηρές ταραχές στη συνοριακή γραμμή της Λωρίδα της Γάζας με το Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης