Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Gluskin Sheff: Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 έπρεπε να είναι στις 1700 και όχι στις 2700 μον.

tags :
Gluskin Sheff: Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 έπρεπε να είναι στις 1700 και όχι στις 2700 μον.
Με βάση την Gluskin Sheff and Associates ο S & P 500 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.000 μονάδες χαμηλότερο από ότι σήμερα, με βάση την οικονομική ανάπτυξη.
Ο δείκτης βαρόμετρο παγκοσμίως των χρηματιστηριακών αγορών ο S&P 500 θα έπρεπε να είναι 1000 μονάδες χαμηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα δηλαδή αντί τις 2700 στις 1700 μονάδες αναφέρει σε έκθεση της η Gluskin Sheff and Associates
Μάλιστα δεν αποκλείει μια πτώση 20% το επόμενο διάστημα για τον S&P 500 προς τις 2100 μονάδες από 2730 μονάδες της τρέχουσας περιόδου.
Με βάση την Gluskin Sheff όσα διαδραματίζονται στην Wall Street είναι ένα από τα πιο παράξενα ράλι των αγορών κινητών αξιών όλων των εποχών.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι τάξεις περιουσιακών στοιχείων έχουν αυξηθεί ουδεμιάς εξαιρουμένης
Με βάση την έκθεση ο χρόνος όπου θα ξεσπάσει η καταιγίδα στην Wall Street δεν είναι μακριά και οι επενδυτές πρέπει να αρχίσουν να λαμβάνουν προφυλάξεις έγκαιρα.
Το 2018 ξεκίνησε με σημαντικά κέρδη για τους επενδυτές.
Ο δείκτης S & P 500 έσπασε τα ρεκόρ φθάνοντας στις 2.750 μονάδες και οι μετοχές εμφάνισαν τον καλύτερο Ιανουάριο από το 1987.
Αν και αυτό δεν ήταν αρκετό, πολλοί στρατηγικοί αναλυτές της Wall Street προσδιόρισαν το στόχο στις 3.000 μονάδες.
Εντούτοις, όλο και περισσότεροι διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων και επενδυτές δισεκατομμυρίων είναι περισσότεροι προβληματισμένοι.
Ένας από αυτούς είναι ο Sam Zell, ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής ακινήτων, προέβλεψε την οικονομική κρίση του 2008, οκτώ μήνες νωρίτερα.
Αλλά, ουσιαστικά, είχε δίκιο.
Σήμερα, η άποψή του είναι ότι οι αποτιμήσεις είναι σε υψηλά επίπεδα.
Στη συνέχεια, έχουμε τον Howard Marks, έναν Αμερικανό επενδυτή δισεκατομμυρίων που είναι συνιδρυτής και συμπρόεδρος της Oaktree Capital Management.
Υποστηρίζει ότι οι αποτιμήσεις είναι υπερβολικά υψηλές και λέει ότι τα κέρδη έχουν γίνει εύκολα.
Με βάση τα στατιστικά στοιχεία μόνο το 9% του χρόνου στην ιστορία των μετοχών ήταν τόσο ακριβές.
Με βάση την Gluskin Sheff and Associates ο S & P 500 θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.000 μονάδες χαμηλότερο από ότι σήμερα, με βάση την οικονομική ανάπτυξη.
Παρ 'όλα αυτά, οι αποτιμήσεις των μετοχών βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.
Ως άλλος ισχυρός δείκτης ότι η ύφεση βρίσκεται κοντά, είναι ότι η Federal Reserve Bank of San Francisco ανεπισήμως έχει αναφέρει ότι κατά την επόμενη δεκαετία δεν θα υπάρχει δυνατότητα για επιστροφή κεφαλαίων ή διανομή μερισμάτων.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης