Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Η επαναγορά μετοχών της Follli - Follie πρέπει να φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ, με 870 χιλ. δεν έχει νόημα

Η επαναγορά μετοχών της Follli - Follie πρέπει να φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ, με 870 χιλ. δεν έχει νόημα
Η αγορά για να εμπιστευθεί  την εταιρεία  όπως  και  τη  διοίκηση   προσδοκά η επαναγορά  μετοχών να ξεπεράσει άμεσα  σε αξία  τα 40  εκατ. ευρώ για να  έχει κάποιο νόημα
Δεν συγκινούν την αγορά και τους επενδυτές η επαναγορά μετοχών της Folli – Follie τόσο από την εταιρεία όσο και από τον πρόεδρο  και ιδρυτή της εταιρείας  κ. Δημήτρη  Κουτσολιούτσο.
Οι ανακοινώσεις προς το ΧΑ για την επαναγορά μετοχών από τον πρόεδρο της Folli Follie  110.000 κοινών  ονομαστικών μετοχών συνολικής αξίας  870.074 ευρώ , έχουν  το ακριβώς αντίθετο  αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.
Θεσμικοί επενδυτές που «μάτωσαν» από την κατακόρυφη πτώση της μετοχής λένε ορθά κοφτά ότι με «πορδές δεν βάφονται αυγά».
Τα ίδια εξηγούν ότι η αγορά αντιμετωπίζει με προβληματισμό τις κινήσεις της διοίκησης η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει όσα  θα έπρεπε για να στηρίξει τη μετοχή και το δικό της δημιούργημα.
Τα ίδια στελέχη λένε ότι δεν ικανοποιεί η επαναγορά  μετοχών  στα επίπεδα των 110.000 μετοχών όταν πριν από ένα χρόνο είχε   πουλήσει σε ξένους θεσμικούς επενδυτές περισσότερες από 1 εκατ.  μετοχές  και τα έσοδα ανήλθαν σε 23  εκατ. ευρώ για τον πρόεδρο κ Δημήτρη  Κουτσολιούτσο.  
Και επισημαίνουν οι 870.074 ευρώ είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης  της διοίκησης έναντι της εταιρείας.
Η αγορά για να εμπιστευθεί την εταιρεία  όπως και τη διοίκηση προσδοκά η επαναγορά  μετοχών να ξεπεράσει άμεσα  σε αξία  τα 40  εκατ. ευρώ για να  έχει κάποιο νόημα.
Μόνο στην περίπτωση αυτή οι επενδυτές  α καταλάβουν ότι η διοίκηση  κάνει όσα χρειάζεται  για  να επαναφέρει  τον πολυεθνικό όμιλο  στη θέση  που του αξίζει.
Πλέον η κεφαλαιοποίηση  ης Folli  Follie για να επανέλθει στα  επίπεδα του 1 δισ.  ευρώ απαιτούν  θυσίες  από τους βασικούς  μετόχους και όχι να ματώνουν επενδυτές  που εμπιστεύθηκαν την εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης