Τελευταία Νέα
Χρηστικό

Ασφάλεια και Άμεση Ιατρική Βοήθεια Παντού!

tags :
Ασφάλεια και Άμεση Ιατρική Βοήθεια Παντού!
Με μόλις 93 ευρώ τον χρόνο εξασφαλίζετε άμεση Ιατρική Βοήθεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό! Εάν πάλι σας ενδιαφέρει η κάλυψη μόνο εντός Ελλάδας, το ετήσιο κόστος ανέρχεται στα 42 ευρώ!
Η θερινή σεζόν, που ανοίγει και επίσημα σε λίγες μέρες, αποτελεί και την ιδανικότερη περίοδο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις είτε σε ατομικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο.
Για όσους όμως μετακινούνται οικογενειακώς για διακοπές, αλλά και για όσους επιλέγουν μοναχικές αποδράσεις, η πολύτιμη υπηρεσία της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας INTERAMERICAN αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά κάθε αιφνίδια και δύσκολη κατάσταση υγείας.
Είτε, λοιπόν βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε εκτός, η εμπειρία του ιατρικού προσωπικού στο χειρισμό τέτοιων καταστάσεων, καθώς και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού που επανδρώνει το 24ωρο Συντονιστικό Κέντρο, εγγυώνται τη άμεση και άψογη διαχείριση κάθε απρόοπτου και επείγοντος περιστατικού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο!
Παράλληλα, οι ιδιόκτητες υποδομές της εταιρίας και ο στόλος μέσων μεταφοράς ασθενούς (ασθενοφόρα και αεροπορικά μέσα), εξασφαλίζουν έγκαιρη, ολοκληρωμένη και ποιοτική αντιμετώπιση σοβαρών, ακόμα και ακραίων περιστατικών, που προέρχονται από αιφνίδια ασθένεια ή ατύχημα του ασφαλισμένου και της οικογένειάς του.
Στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας καλύπτει με το ίδιο ασφάλιστρο τον/την σύζυγο και τα παιδιά ως την ηλικία των 18 ετών και είναι διαθέσιμο για άτομα με ηλικία από ενός έως 75 ετών.
Επιπλέον μπορεί να δοθεί και ως ομαδική κάλυψη.
Το πρόγραμμα ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ εξασφαλίζει σε περίπτωση αιφνίδιου περιστατικού σε 24ωρη βάση:
• Υγειονομική μεταφορά του παθόντος: Σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος του ασφαλισμένου, ενώ βρίσκεται μακριά από τον τόπο της μόνιμης διαμονής του, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την ασφαλή και υπεύθυνη μεταφορά του από το σημείο στο οποίο παρασχέθηκαν οι Α’ Βοήθειες (ιατρείο, Κέντρο Υγείας ή Νοσηλευτικό Ίδρυμα), στο πλησιέστερο κατάλληλο για την περίπτωση Νοσηλευτικό Ίδρυμα, για περαιτέρω αντιμετώπιση της κατάστασης του.
• Χορήγηση εισιτηρίου μετάβασης και επιστροφής στενού συγγενούς του παθόντος για να αναλάβει την φροντίδα ανήλικών παιδιών: Σε περίπτωση κατά την οποία ο παθών ασφαλισμένος απαιτείται να νοσηλευτεί λόγω ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος σε νοσοκομείο και τα ανήλικα παιδιά του που τυχόν τον συνόδευαν δεν έχουν μαζί τους άλλο συνοδό, τότε η INTERAMERICAN θα χορηγήσει σε στενό συγγενή του παθόντος εισιτήριο μετάβασης και επιστροφής με αεροπλάνο ή άλλο πρόσφορο μέσο για να αναλάβει την φροντίδα των ανήλικων παιδιών, ή θα φροντίσει για τον άμεσο και ασφαλή επαναπατρισμό τους με ειδική συνοδό.
• Έξοδα Νοσοκομειακής περίθαλψης (στο εξωτερικό) μέχρι ποσού €3.000: Αν κατά την διάρκεια μετακίνησης στο εξωτερικό ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί για ξαφνική ασθένεια ή τραυματισμό από ατύχημα, η INTERAMERICAN θα παράσχει την τυχόν απαιτούμενη εγγύηση για την εισαγωγή του σε νοσοκομείο του εξωτερικού και θα καλύψει τις σχετικές δαπάνες, μέχρι του ποσού των €3.000.
• Επαναπατρισμός συνταξιδευόντων μελών της οικογένειας: Η INTERAMERICAN αναλαμβάνει, επιπλέον της μεταφοράς του ασφαλισμένου παθόντος, την οργάνωση και τα έξοδα για τον επαναπατρισμό και των μη παθόντων μελών της οικογενείας του που τυχόν τον συνόδευαν κατά το περιστατικό.
• Κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής σε στενό συγγενή του παθόντος στον τόπο νοσηλείας: Αν ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί μετά από ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα και προβλέπεται η νοσηλεία του στο Νοσοκομείο να διαρκέσει πέραν των δέκα ημερών, η INTERAMERICAN θα χορηγήσει σε ένα στενό συγγενή του ένα εισιτήριο με αεροπλάνο ή άλλο πρόσφορο μέσο, μετ' επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής του, προκειμένου να τον επισκεφτεί στο εν λόγω Νοσοκομείο εφ' όσον δεν συνοδεύεται από κάποιον στενό συγγενή του.
Για τη διαμονή του στον τόπο νοσηλείας του ασφαλισμένου η εταιρία θα καλύψει το ξενοδοχείο μέχρι ποσού €50 ημερησίως στην Ελλάδα και μέχρι ποσού €100 ημερησίως στο εξωτερικό με ανώτατο όριο τις πέντε ημέρες.
• Μεταφορά σορού: Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου συνεπεία ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος η INTERAMERICAN αναλαμβάνει επιπλέον της διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων διαδικασιών την οργάνωση και τα έξοδα έως €2.500 για μεταφορά σορού από το εξωτερικό στην Ελλάδα και έως €900 για μεταφορά σορού εντός Ελλάδας.
• Χορήγηση εισιτηρίου πρόωρης επιστροφής και επαναμετάβασης στον τόπο του ταξιδίου: Σε περίπτωση θανάτου στην Ελλάδα στενού συγγενούς του ασφαλισμένου ενώ αυτός βρίσκεται σε ταξίδι, η INTERAMERICAN θα του χορηγήσει εισιτήριο με αεροπλάνο ή άλλο πρόσφορο μέσο για πρόωρη επιστροφή του στον τόπο μόνιμης διαμονής του και επαναμετάβασης εντός 8 ημερών στον τόπο ταξιδίου του.
• Παροχή Ιατρικών συμβουλών: Η INTERAMERICAN παρέχει στους ασφαλισμένους της μέσω του συντονιστικού κέντρου Άμεσης Βοήθειας σε 24ωρη βάση, ιατρικές συμβουλές σχετικά με κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας που μπορεί να οδηγήσει ή όχι σε υγειονομική μεταφορά, καθώς επίσης και πληροφορίες υγειονομικής φύσεως (εμβολιασμοί, προληπτικά μέτρα κλπ) και υγειονομικής εξυπηρέτησης (εφημερεύοντα νοσοκομεί, γιατροί κλπ).
• Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες συντονίζονται και παρέχονται μέσω του Συντονιστικού Κέντρου στη "Γραμμή Υγείας 1010" στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό στο τηλέφωνο 0030-210-9461999, ενώ η έκδοση του συμβολαίου γίνεται άμεσα και επί τόπου, από όλα τα δίκτυα συνεργατών της εταιρίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας E-SALES.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης