Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι

Ν. Μιχαλολιάκος: Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι
Δηλώσεις του ΓΓ της Χρυσής Αυγής με αφορμή το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ασύλου στους μετανάστες
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το νομοσχέδιο περί χορήγησης ασύλου στους λαθρομετανάστες, μια Κοινοτική Οδηγία που καθιστά την Ελλάδα χώρα παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην ενσωμάτωση ευρωπαϊκών νομοθετημάτων που βλάπτουν την Χώρα μας, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για να φύγει η σημαία της Ε.Ε. από την Ελλάδα.
Τόνισε πως ο διπλασιασμός των λαθρομεταναστών που έχουν πληγεί από τις ανεξέλεγκτες ροές είναι έργο του ΣΥΡΙΖΑ, γι΄ αυτό και ο πρωθυπουργός Τσίπρας μιλάει στην Λέσβο υπό την προστασία δεκάδων διμοιριών ΜΑΤ.
Σημείωσε πως οι λαθρομεταναστευτικές ροές έχουν πολλαπλασιαστεί και από την πύλη του Έβρου, την στιγμή μάλιστα που 1248 λαθρομετανάστες έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη, περνώντας από τον ξεχαρβαλωμένο φράχτη του Έβρου.
Στην συνέχεια κατέδειξε την ύπουλη δράση των ΜΚΟ, αλλά και της Διεθνούς Αμνηστίας και του επιτρόπου Αβραμόπουλου που πίεσαν, ώστε να αθωωθούν 5 μέλη ΜΚΟ που έκαναν διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες για νέους πολίτες της Ελλάδας, ενώ είναι υπεύθυνος και για το άθλιο καθεστώς των "hot spots" που έχουν μετατραπεί σε κοινωνικές ζούγκλες.
Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως μόνη λύση για πάταξη της λαθρομετανάστευσης είναι η εφαρμογή του νομοσχέδιου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή από τον Μάρτιο του 2016.
Τέλος, δήλωσε χαρακτηριστικά πως "Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι", ενώ για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό επανέλαβε την πάγια θέση: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης