Συνεργασία της Anytime με την Spot-a-wheel

Συνεργασία της Anytime με την Spot-a-wheel
Οι συνέπειες από τα «γυρισμένα» χιλιόμετρα είναι ουσιώδους σημασίας σε επίπεδο παραποίησης τιμής, κόστους συντήρησης και ασφάλειας ενός μεταχειρισμένου
Στο πλαίσιο των καινοτόμων και πρωτοπαριακών υπηρεσιών που παρέχει στους ασφαλισμένους της, η Anytime εγκαινιάζει την συνεργασία της με την πλατφόρμα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Spot-a-wheel, με στόχο να κάνει ακόμη πιο ασφαλή την αγορά των μεταχειρισμένων.
Η συνεργασία με την Spot-a-wheel εκτός από προνομιακές εκπτώσεις και υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους της Anytime, αφορά και στην σωστή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σε θέματα που αφορούν στην αγορά των μεταχειρισμένων οχημάτων.
Πρώτο σε προτεραιότητα θέμα είναι ένα από σημαντικότερα ζητήματα που θα πρέπει να ελέγχει ο αγοραστής ενός μη καινούργιου οχήματος: τα γυρισμένα χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με τον Οδηγό Αποφυγής Γυρισμένων Χιλιομέτρων της εταιρίας οι συνέπειες από τα «γυρισμένα» χιλιόμετρα είναι ουσιώδους σημασίας, τόσο σε θέματα παραποίησης τιμής και κόστους συντήρησης ενός μεταχειρισμένου, όσο και για την ασφάλεια οδηγού και επιβαινόντων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS