Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Δεν θα επιτρέψουμε στο Ισραήλ να «κλέψει» την Ιερουσαλήμ

tags :
Erdogan: Δεν θα επιτρέψουμε στο Ισραήλ να «κλέψει» την Ιερουσαλήμ
Μένος Erdogan κατά του Ισραήλ
Η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει στο Ισραήλ να «κλέψει» την Ιερουσαλήμ, διαμήνυσε σήμερα (16 Μαΐου 2018) ο Τούρκος Πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan, διαβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι θα σταθεί στο πλευρό των Παλαιστίνιων «με όλες τις δυνάμεις του».
Μιλώντας σε δείπνο, ο Τούρκος Πρόεδρος διαμήνυσε ότι «αν επιτραπεί στο Ισραήλ να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, ο κόσμος θα βυθιστεί στο χάος όπου θα κυριαρχεί ο τραμπουκισμός».
Επίσης, ανέφερε ότι ο προσωπάρχης του και το υπουργείο Εξωτερικών εργάζονται εντατικά για την απομάκρυνση των τραυματισμένων Παλαιστίνιων από τη Λωρίδα της Γάζας.
Νωρίτερα σήμερα, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, Vladimir Putin και Recep Tayyip Erdogan εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες ανσυχία για τον αριθμό των θυμάτων στις διαδηλώσεις στα σύνορα της Γάζας.
Σημειώνεται ότι τα ισραηλινά στρατεύματα σκότωσαν πάνω από 60 Παλαιστίνιους κοντά στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κατά του ανοίγματος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, στην πιο αιματηρή ημέρα στη Γάζα εδώ και χρόνια.

Διαβάστε: «Πόλεμος» δηλώσεων Ισραήλ και Τουρκίας – Erdogan: Παλαιστινιακό αίμα στα χέρια του Netanyahu

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης