Τελευταία Νέα

Ο υπουργός που νόμιζε πως ήταν ο... Τσε!

tags :
Ο υπουργός που νόμιζε πως ήταν ο... Τσε!
Εγώ έχω στο γραφείο μου φωτογραφία του Βελουχιώτη...
Ο υπουργός που νόμιζε πως ήταν ο... Τσε!

ΒΗΜΑτοδότης 

Από πολέμιος των ιδιωτικοποιήσεων (ποιος δεν θυμάται τις επιθέσεις του στον Στέργιο Πιτσιόρλα) ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης (φωτογραφία) δίνει, ισχυρίζεται, αγώνα για να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.

Και χθες επιτέθηκε στη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία κατά τον υπουργό ευθύνεται για τις καθυστερήσεις στον διαγωνισμό της Εγνατίας και την επέκταση της σύμβασης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι ο φάκελος που έχει στείλει το ΤΑΙΠΕΔ στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν για το «Ελ. Βενιζέλος» είναι ελλιπής, γι' αυτό και έχει κολλήσει. 

«Εντάξει, εγώ έχω στο γραφείο μου φωτογραφία του Βελουχιώτη, η αρμόδια επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ ποιον έχει, τον Τσε Γκεβάρα;» αναρωτήθηκε χαμογελώντας ο κ. Σπίρτζης.

Αν δηλαδή περνούσε από το χέρι του, θα είχαν πέσει... χθες οι υπογραφές στα δύο projects. Και ας έτριζαν τα κόκαλα του Βελουχιώτη.

Ο υπουργός που νόμιζε πως ήταν ο... Τσε


Εκεί όμως που το τερμάτισε ο κ. Σπίρτζης είναι όταν διατύπωσε την εκτίμηση ότι οι θεσμοί από μόνοι τους θα μας ζητήσουν να μην εφαρμοστούν οι περικοπές στις συντάξεις αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών.

Μάλλον δεν θα έχει πάρει το αφτί του ότι οι Γερμανοί έχουν ζητήσει να μπει στο νέο μεταμνημονιακό πρόγραμμα αυξημένης εποπτείας και ρήτρα «μη αναστρεψιμότητας» ώστε να μην μπορεί η κυβέρνηση να ακυρώνει ψηφισμένα μέτρα.

Αλλά γιατί να αφήσει την πραγματικότητα να του χαλάσει μια ωραία προεκλογικού χαρακτήρα υπόσχεση;

http://www.bankingnews.gr:

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης