Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα παγωτά Mövenpick χορηγοί στο Sani Gourmet Festival

tags :
Τα παγωτά Mövenpick χορηγοί στο Sani Gourmet Festival
Για 13η διαδοχική χρονιά πραγματοποιείται ο θεσμός Sani Gourmet Festival
Για 13η χρονιά φέτος, ο καταξιωμένος θεσμός, Sani Gourmet Festival με θέμα «Rising Stars Part 3» ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας την υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο.
Ανάμεσα στις εμπειρίες που έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί, ήταν και μοναδική εμπειρία των παγκοσμίου φήμης παγωτών Mövenpick. Με καθημερινή παρουσία και στα πέντε πολυτελή ξενοδοχεία του Sani Resort με το ξεχωριστό τροχήλατο με την πλήρη γευστική παλέτα των Mövenpick, ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Και το εντυπωσιακό tasting στο Sani, δε σταματά εδώ. Με αύρα από τη μαρίνα, το πολυτελές ιδιωτικό λιμάνι του Sani Resort, το ξενοδοχείο Porto Sani αλλά και την ειδυλλιακή βεράντα της Pâtissière, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του Τύπου, από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ελβετική τελειότητα των παγωτών Mövenpick, μαζί με δυο νέες γεύσεις για το καλοκαίρι του 2018: Swiss Dark Chocolate-Trinidad, μία ιδιαίτερα έντονη γεύση παγωτού σοκολάτας, φτιαγμένο από μαύρη σοκολάτα, Ελβετική κρέμα και bittersweet κομμάτια σοκολάτας με κακάο από το Trinidad και Chocolate & Salted Caramel ένα εξαιρετικά κρεμώδες παγωτό σοκολάτα καραμέλα, φτιαγμένο από Ελβετική σοκολάτα και Ελβετική κρέμα, ενισχυμένο με τραγανά, καραμελωμένα, αλατισμένα κομμάτια αμυγδάλου.
Καμία μεγάλη ιδέα δεν ξεκινά ως κάτι σύνθετο ή κάτι εκκεντρικό. Ο ιδρυτής του Mövenpick, Ueli Prager περιγράφει τι κάνει το παγωτό του μοναδικό: «Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο».
Η υπεροχή των Mövenpick αντανακλάται σε όλα τα στάδια παρασκευής του παγωτού, αλλά και στο όραμά του πρωτοπόρου Ελβετού Ιδρυτή τους. Πέρα από την αναζήτηση των κορυφαίων πρώτων υλών, τα Mövenpick ξεχωρίζουν και για την κρεμώδη υφή και τη συνέπεια στη γεύση και την ποιότητα εξασφαλίζοντας την ιδανική ισορροπία των κορυφαίων πρώτων υλών, σε κάθε κουταλιά.
Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης