Κέρδη 135 εκατ. δολαρίων για τη Singapore Airlines το α’ 3μηνο 2018, έναντι ζημιών ένα χρόνο νωρίτερα

Κέρδη 135 εκατ. δολαρίων για τη Singapore Airlines το α’ 3μηνο 2018, έναντι ζημιών ένα χρόνο νωρίτερα
Κέρδη για τη Singapore Airlines το α’ 3μηνο, την καλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2018
Καθαρά κέρδη ύψους 181,8 εκατ. δολαρίων Σιγκαπούρης (135 εκατ. δολάρια ΗΠΑ) κατέγραψε η Singapore Airlines τους τρεις πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, έναντι ζημιών ύψους 138,3 εκατ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2017.
Τα έσοδα για την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν σε 4 δισεκ. δολάρια Σιγκαπούρης, επίδοση κατά 8,4% υψηλότερη σε ετήσια σύγκριση.
Οι οικονομικές επιδόσεις ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Σύμφωνα με έρευνα της TripAdvisor, η Singapore Airlines χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του κόσμου για το 2018.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ ταξιδιωτών για διάστημα 12 μηνών ενώ για τα αποτελέσματά της χρησιμοποιήθηκε ειδικός αλγόριθμος.
Δεύτερη στην κατάταξη η Air New Zealand, με αποτέλεσμα η περσινή νικήτρια Emirates να υποχωρήσει στην τρίτη θέση.
Οι ασιατικοί αερομεταφορείς παρουσίασαν καλές επιδόσεις, με τρεις άλλες αεροπορικές εταιρείες - την Japan Airlines, την EVA Air και την Korean Air – να βρίσκονται στην πρώτη 10άδα.
Η μοναδική αμερικανική αεροπορική εταιρεία που έκανε τη λίστα ήταν η Southwest Airlines.
Πολλές γνωστές αεροπορικές εταιρείες, όπως οι British Airways, η Virgin Atlantic και η American Airlines, δεν βρίσκονται στις πρώτες 10.
Οι αερογραμμές της Singapore Airlines ήταν πρώτες τόσο για την κατηγορία της οικονομικής θέσης, όσο και γ’ αυτήν της business class.Διαβάστε: Έρευνα: Στη Σιγκαπούρη το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου, για 6η συνεχόμενη χρονιά

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS