Τελευταία Νέα
Πολιτική

M. Γεωργιάδης: Το πόρισμα της Novartis είναι γραμμένο στο πόδι

M. Γεωργιάδης: Το πόρισμα της Novartis είναι γραμμένο στο πόδι
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, δήλωσε ότι το κόμμα του αισθάνεται δικαιωμένο που δεν είχε συμμετοχή στη σύνταξη του πορίσματος της επιτροπής
Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης εκτόξευσε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι «δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό από τις συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής και η όλη μεθόδευση ήταν μόνο επικοινωνιακή».
«Τα λεγόμενα της κυβέρνησης αποτελούν τον ορισμό της παραπλάνησης» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της επιτροπής για την υπόθεση Novartis, ενώ πρόσθεσε ότι το κόμμα του αισθάνεται δικαιωμένο που δεν είχε συμμετοχή στη σύνταξη του πορίσματος της επιτροπής.
«Αποχωρήσαμε από την επιτροπή γιατί δεν θέλαμε να συμπράξουμε.
Το πόρισμα είναι γραμμένο στο πόδι και κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον» τόνισε.
Στη συνέχεια κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν επιθυμούσε να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά επεδίωξε τη διαιώνιση του κατηγορητηρίου, ενώ έκανε λόγο για «μεθόδευση και απόπειρα χειραγώγησης της δικαιοσύνης ή της Βουλής».
Σύμφωνα με τον βουλευτή, «η κυβέρνηση επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό με στόχο τη συγκάλυψη ενός εγκλήματος που πρόκειται να διαπράξει γύρω από το αποκαλούμενο Σκοπιανό, το όνομα και την ιστορία μας».
«Θα ψηφίσουμε "παρών" ή θα αποχωρήσουμε» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης