Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η Εθνική Πρωτοπορία για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού

Μιχαλολιάκος: Η Εθνική Πρωτοπορία για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου,  Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Την Τρίτη 8 Μαΐου 2018, έλαβα τον λόγο στη Βουλή και τοποθετήθηκα για το νομοσχέδιο αυτό το οποίο πλήττει ευθέως την Ελληνική Οικογένεια και όχι μόνον… Θα αναφερθώ σε αυτή την συνεδρίαση της Βουλής και στην ομιλία μου, αφού τα ΜΜΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής ακόμη και κάποιες φυλλάδες που διαφημίζονται σαν “πατριωτικές” δεν αναφέρθηκαν στην ουσία αυτής της συνεδριάσεως.
Δεν έγραψαν λέξη επί παραδείγματι ότι την ονομαστική ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκαν και οι “δεξιοί” εθνομηδενιστές, που είτε ψήφισαν το αντεθνικό νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, είτε “απουσίαζαν” από την ψηφοφορία.
Χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτό δεν θα συνέβαινε!
Δεν έγραψαν λέξη για τι δήλωσα εγώ μέσα στη Βουλή όταν δημοσίευαν δηλώσεις “προέδρων” ανυπάρκτων κομμάτων, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να μπουν στην Βουλή!
Ας γνωρίζουν όμως καλά οι “νταβατζήδες” (ακόμη και οι “πατριώτες”) ότι δεν μπορούν να χειραγωγήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι ο λαός καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν.
Ας έλθουμε όμως στην συνεδρίαση και στην ομιλία μου, στην οποία κατ’ αρχάς αναφέρθηκα στην παρουσία έξω από την είσοδο της αίθουσας του κοινοβουλίου από την οποία εισέρχονται οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πολυμελούς ομάδος αστυνομικών, αφού προηγουμένως σας ενημερώσω ότι πρώτος το θέμα είχε θίξει στην ομιλία του ο συναγωνιστής Λαγός.
Απαντώντας λοιπόν στις φαιδρότητες του ΣΥΡΙΖΑ πήρα τον λόγο και είπα:
 
“Δεν λυγίζει η Χρυσή Αυγή. Πάρτε το απόφαση!”
 
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, εάν νομίζουν κάποιοι ότι τοποθετώντας αστυνομικούς έξω από την είσοδο που εισέρχονται οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα μας τρομοκρατήσουν, κάνουν λάθος.
Εδώ ήρθαμε και με χειροπέδες με συνοδεία και μιλήσαμε και σας είπαμε την αλήθεια. Δεν λυγίζει η Χρυσή Αυγή. Πάρτε το απόφαση!
Όταν ήλθε εδώ το νομοσχέδιο με το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πάλι “κατά συνείδηση” ψήφισαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συγκεκριμένος Υπουργός της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα έλθει και η υιοθεσία παιδιών.
Είστε μπολσεβίκοι και δεν το κρύβετε.
Χρησιμοποιείτε την τακτική του σαλαμιού, κομμάτι-κομμάτι. Τελειώνετε όμως. Δεν σας αρκεί ο χρόνος να διαλύσετε αυτή την Πατρίδα, αυτό το Έθνος με τη μεγάλη και ένδοξη ιστορία.
Έτσι, λοιπόν, πριν προχωρήσετε καν στο να κάνετε το σύμφωνο συμβίωσης γάμο -δεν τολμάτε- προχωράτε σε κάτι ακόμη χειρότερο, στην υιοθεσία παιδιών. Πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος διαμορφώνει την αντίληψή του πάνω σε αυτό το θέμα με βάση το ιερό δικαίωμα του παιδιού από τη φύση και από τον Θεό να έχει μητέρα και πατέρα.
Εσείς γνήσια τέκνα του «διαφωτισμού» -εντός πολλών εισαγωγικών- των κοινωνικών συμβολαίων, πολεμάτε ενάντια στη φύση, ενάντια στην εθνική ταυτότητα, βαφτίζοντας Έλληνα όποιον έρθει, με αδιαφανείς διαδικασίες και τώρα προσπαθείτε να διαλύσετε τον θεσμό της οικογενείας.
Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να έχει μητέρα και πατέρα. Στη δομή μιας ομοφυλικής οικογενείας δεν είναι σεβαστό αυτό το δικαίωμα του παιδιού… Πρόκειται ουσιαστικά για μια θεμελιώδη παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού.”
 
Το ΟΧΙ της Χρυσής Αυγής και η υποκρισία των κομμάτων του “Δημοκρατικού τόξου”
 
Στην συνέχεια της ομιλίας μου ξεκαθάρισα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφίσει Όχι και ότι καταγγέλλει την υποκρισία των λοιπών κομμάτων, τα οποία όντας υπόδουλα στην τυραννία της “πολιτικής ορθότητος”, σύρονται προς μία κατεύθυνση ενάντια στις ηθικές αξίες του Έθνους μας!
Ξεκαθάρισα ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό εάν όχι αστείο κάποιοι να στηρίζουν την κυβέρνηση και να καταψηφίζουν τα νομοσχέδιά τους, ενώ πραγματικά για γέλια και για κλάμματα ήταν η θέση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η οποία δήλωσε ότι επιτρέπει στους βουλευτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αλλά η εισηγήτρια του νομοσχεδίου Μάρκου, ψήφισε τελικά «Ναι» στο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ!
Από την ομιλία μου και τα εξής: Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “…Η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει «ΟΧΙ» κατηγορηματικά και καταγγέλλει στο σημείο αυτό και τη Νέα Δημοκρατία και το «κατά συνείδηση» … Καταγγέλλω και το ΠΑΣΟΚ, βέβαια, το οποίο θα ψηφίσει «ΝΑΙ». Σύρεται κι αυτό πίσω από αυτό το δόγμα της πολιτικής ορθότητος. Το ίδιο και το «Ποτάμι». Όσο για το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ζούμε πάλι την κωμωδία του «ναι μεν, αλλά». «Καταψηφίζω το νομοσχέδιο αυτό, αφού υπάρχουν άλλοι από το «Ποτάμι» και από το ΠΑΣΟΚ να το υπερψηφίσουν».
Ας τα αφήσει αυτά το κόμμα του Πάνου Καμμένου και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αν θέλουν να είναι αντίθετοι στο νομοσχέδιο, υπάρχει δρόμος: να αποσύρουν σήμερα, τώρα, την εμπιστοσύνη τους και να ρίξουν την Κυβέρνηση. Αν δεν το κάνουν αυτό, όλα τα άλλα είναι υποκρισία!”
 
Ο “δημοφιλής” και τα ΜΑΤ
 
Τελείωσα την ομιλία μου αναφερόμενος στην κωμικοτραγική επίσκεψη του πρωθυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στην Λήμνο και στην Λέσβο.
Τόνισα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποτελεί μία μειοψηφία στον ελληνικό λαό και το γεγονός ότι παραμένει στην εξουσία και δηλώνει ότι θα παραμείνει μέχρι τα τέλη σχεδόν του ’19, δείχνει ότι η εμμονή του στην εξουσία και στα ευεργετήματα, τα οποία προκύπτουν από αυτήν, είναι τελικά και η μόνη ιδεολογία όλων αυτών οι οποίοι συναποτελούν το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το μόρφωμα των “ζητωπατριωτών” των ΑΝΕΛ.
Τελείωσα την ομιλία μου και αυτά βεβαίως δεν τα δια- βάσατε σε καμιά φυλλάδα (ούτε στις “πατριωτικές”), ούτε βεβαίως τα είδατε στον οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό και αυτό γιατί η “δημοκρατία” τους δεν έχει χώρο για τους εθνικιστές! Μέσα λοιπόν σε απόλυτα εχθρικό κλίμα από ένα κατεστημένο που ξεπουλά τη χώρα και λεηλατεί τον λαό τους είπα κατάμουτρα τα εξής, στα οποία βεβαίως ουδείς βρέθηκε να απαντήσει:
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “…Όπως πάτε, δεν είναι βέβαιον ότι θα μακροημερεύσει και πολύ η εξουσία σας. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρά στην πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού σας Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο. Ο «δημοφιλής», ο «χαμογελαστός» είχε πάει στη Λήμνο προηγουμένως. Έρημο νησί η Λήμνος εκεί δεν υπήρχαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. «Μου κόψατε τη σύνταξη» του είπε ένας. «Έλα μωρέ, εντάξει». Χαμογελαστός. Ωραία, τελειώσαμε. Στη Μυτιλήνη, όμως; Υπήρχαν πέντε χιλιάδες και περισσότεροι κάτοικοι που διαδή- λωναν. Και τι έκανε ο δημοφιλής; Έφερε τα ΜΑΤ για να τους σταματήσουν και να τους χτυπήσουν. Έτσι θα πάτε –να το πάρετε απόφαση- μέχρι την προεκλογική περίοδο. Η περίοδος χάριτος τέλειωσε.
Μόνο με τα ΜΑΤ θα μπορείτε να κυκλοφορείτε.
Να το πάρετε είδηση.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται!
Όσο γι’ αυτούς - μεταξύ των οποίων και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής- που είπαν ότι αυτοί που διαδήλωσαν στη Μυτιλήνη ήταν μια φασιστική μειοψηφία και Χρυσαυγίτες, μας τιμάνε με αυτά που λένε, αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Αυτό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι ότι ΕΣΕΙΣ είστε μια θλιβερή μειοψηφία.
Φαίνεται σε όλες τις πολιτικές έρευνες.
Αυτήν την στιγμή αν είχατε πολιτικό φιλότιμο, έπρεπε να έχετε παραιτηθεί. Και στην προσπάθεια να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού, να ξέρετε ότι θα είναι εθνική πρωτοπορία η Χρυσή Αυγή!”
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης