Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

NP Ασφαλιστική: Έμπρακτη Στήριξη της Κοινωνίας της Β. Εύβοιας

tags :
NP Ασφαλιστική: Έμπρακτη Στήριξη της Κοινωνίας της Β. Εύβοιας
Η εταιρία θα είναι για τέταρτη χρονιά Μέγας Χορηγός της αθλητικής διοργάνωσης «Σκυλλίας 2018»
H NP Ασφαλιστική, προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) και με όραμα για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και την προστασία και ανάδειξη του οικοσυστήματος του Β. Ευβοϊκού, θα είναι και εφέτος το καλοκαίρι, για τέταρτη συνεχή χρονιά, Μέγας Χορηγός στην αθλητική διοργάνωση «Σκυλλίας» που περιλαμβάνει και τον κολυμβητικό διάπλου του Β. Ευβοϊκού.
Οι εκδηλώσεις και οι αγώνες «Σκυλλίας 2018» θα διεξαχθούν στην Λίμνη Ευβοίας στις 25-26 Αυγούστου και τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΕΛΥΜΝΙΑ 2018».
Εκτός από τον διάπλου του Β. Ευβοϊκού, τα αγωνίσματα περιλαμβάνουν και την κατάδυση με «σκανταλόπετρα», ένα υπέροχο άθλημα άπνοιας με μεγάλη απήχηση διεθνώς, που μεταφέρει το μήνυμα της αθλητικής ανιδιοτέλειας, της ισχυρής θέλησης και της περιβαλλοντικής καθαρότητας.
Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά κάθε χρόνο την διοργάνωση, συμμετέχοντας με κλιμάκιο της Δ.Υ.Κ. (Δύναμη Υποβρυχίων Καταστροφών), αποτίωντας έτσι φόρο τιμής στον Σκυλλία, τον πρώτο βατραχάνθρωπο στον κόσμο.
Η διοργάνωση «Σκυλλίας 2018» θα προβληθεί από τα ελληνικά (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και ξένα μέσα ενημέρωσης και όπως κάθε χρόνο, θα παραβρεθούν πολιτειακοί εκπρόσωποι, πολιτικοί και εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας.
Η σταθερή στυνεισφορά στης ΝΡ Ασφαλιστικής την κοινωνία της Εύβοιας, περιλαμβάνει και τη στήριξη της Επιτροπής Αλληλεγγύης του Δήμου με τρόφιμα, πρωτοβουλία για την οποία οι επικεφαλής της εταιρίας δέχθηκαν συγχαρητήρια από την Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου.
Η εταιρία υποστηρίζει χορηγικά κάθε εκδήλωση για την προστασία, ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής και, στο πλαίσιο αυτό, θα συνδράμει και στην διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου για τον Β. Ευβοικό, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2018.
Το συνέδριο έχει ως στόχο την αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς για την οποία είναι πασίγνωστη η περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης