Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Τρέμει την αποχώρηση από την πρωθυπουργία ο Τσίπρας – Ξέρει ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές

Λαφαζάνης: Τρέμει την αποχώρηση από την πρωθυπουργία ο Τσίπρας – Ξέρει ότι δεν θα κερδίσει τις εκλογές
Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει την αποχώρηση από την πρωθυπουργία διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, ο οποίος υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός γνωρίζει πως δεν πρόκειται να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
«Ο Αλέξης Τσίπρας τρέμει την αποχώρηση του από την πρωθυπουργία.
Κοιμάται και ξυπνάει με ένα πράγμα να κάνει εκλογές, να αιφνιδιάσει τους πάντες και μετά τις εκλογές να πιστεύει ότι μπορεί να μείνει στο κάδρο.
Ο Τσίπρας ξέρει πως δεν θα κερδίσει τις εκλογές και θέλει να πάρει ένα ποσοστό που θα ανακόψει την αυτοδυναμία της ΝΔ.
Θέλει να είναι δεύτερος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό έτσι ώστε η ΝΔ την επόμενη ημέρα των εκλογών να χρειάζεται έναν συνέταιρο» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος εκτίμησε πως οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή.
«Εάν ο Τσίπρας βλέπει πανωλεθρία στις εκλογές δεν αποκλείεται να τραβήξει τις εκλογές και πέρα από την τετραετία» ανέφερε ο κ.Λαφαζάνης, τονίζοντας αυτό που ενδιαφέρει τον κ.Τσίπρα είναι η παραμονή στην εξουσία, το προσωπικό του συμφέρον και όχι τα συμφέροντα της χώρας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα κόμμα που είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Είναι σε βαθύτατη σήψη και παρακμή απόψεων.
Δεν έχουν όραμα, στόχο και καμία ελπίδα για τον τόπο» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, ο οποίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι είχε ρόλο αρχιτέκτονα στη μετάλλαξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Επιπλέον, ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι απέναντι στη Ρωσία, καθώς όπως είπε, το ΝΑΤΟ δεν προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στην χώρα μας ενώ αναφερόμενος στην οικονομία, είπε πως «η απάντηση στην κατοχή των μνημονίων είναι το εθνικό νόμισμα κάτι που είχε προτείνει και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».
«Ο Βαρουφάκης ήταν πιο ευρώ από το ευρώ.
Έκανε το μνημόνιο πριν από το μνημόνιο» υποστήριξε ο κ.Λαφαζάνης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης