Τελευταία Νέα
Στον Παλμό της Επικαιρότητας

Χ.Α: Η αγορά, ενώ φαίνεται να τελειώνει την αξιολόγηση, κρατάει μικρό καλάθι στο θέμα χρέος...

tags :
Χ.Α: Η αγορά, ενώ φαίνεται να τελειώνει την αξιολόγηση, κρατάει μικρό καλάθι στο θέμα χρέος...
Γιατί είμαστε κοντά, για την επόμενη κίνηση της αγοράς.
Χ.Α: Η αγορά, ενώ φαίνεται να τελειώνει την αξιολόγηση, κρατάει μικρό καλάθι στο θέμα χρέος...

Σε καθοριστική καμπή ο ΓΔ μιας και για ένα τετράμηνο περίπου έχει εγκλωβιστεί ανάμεσα στο 770 και το 885 επίπεδο. Και τα δύο επίπεδα είναι σημαντικά, μιας και κατοχύρωση μήνα του 767 μας δίνει πτωτική λύση, ενώ αντίστοιχα μία κατοχύρωση του 885 μπορεί να μας δώσει σε μεγάλη εικόνα συνέχιση της κίνησης.

Μπροστά μας ψάχνουμε ένα σημαντικό γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει την ανοδική διάσπαση, με το Χρέος να είναι ένα από τα πιθανά γεγονότα που θα μπορούσαν να λύσουν τον σχηματισμό. Η αγορά  ενώ φαίνεται να τελειώνει την αξιολόγηση, κρατάει μικρό καλάθι στο θέμα χρέος με την διαμάχη μεταξύ 
Ευρωπαίων και ΔΝΤ να συνεχίζεται. Ο ρυθμός ανόδου της αγοράς τα τελευταία δύο χρόνια  είναι αργός και δημιουργεί Βάσεις σε κάθε επίπεδο γεγονός που βοηθάει να έχει σημαντικές ανοχές στην διορθώσεις.

Συνήθως μία συσσώρευση κρατάει 4-5 μήνες πριν δώσει λύση, οπότε είμαστε κοντά για την επόμενη κίνηση της αγοράς. Στην παρούσα φάση βλέπουμε μία σημαντική αλλαγή στην  εικόνα του τραπεζικού μιας και βλέπουμε ότι για πρώτη φορά είχε πολύ πιο αμυντική συμπεριφορά στην διόρθωση της αγοράς. Παρόλα αυτά συνεχίζει για τρίτο χρόνο να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στις 650 και τις 1100 μονάδες χωρίς να έχει καταφέρει να αλλάξει επίπεδο.

Σε ημερήσιο γράφημα παραμένουμε short με το stop στις 828 μονάδες και με μεγάλες πιθανότητες να κατέβει σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα. Πρώτο μέλημα βραχυπρόθεσμα, το κλείσιμο πάνω από τις 800 μονάδες και η διατήρηση των χαμηλών μας στο 767.
ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ - FAST FINANCE ΑΕΠΕΥ

http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης