Κοινωνία

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

tags :
Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση  - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
 Νεκρός ένας 50χρονος - Τραυματίες ένας 80χρονος, μια 9χρονη και ο πατέρας της που οδηγούσε το ΙΧ
(upd) Σε στάση λεωφορείου έπεσε ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής με αποτέλεσμα ένας άνδρας 50 ετών να χάσει τη ζωή του και τρεις να τραυματιστούν.
Νεκρός είναι ένας άντρας ηλικίας 50 ετών ενώ τραυματίες είναι μια 9χρονη κοπέλα, συνεπιβάτης του μοιραίου ΙΧ, ο 40χρονος πατέρας της που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και ένας 80χρονος.
Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα έγινε στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο εν λόγω ατύχημα εμπλέκεται και δεύτερο όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμεναν στη στάση.
Η 9χρονη κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, φώναζε «μας χτύπησαν», υπονοώντας ότι το Ι.Χ. που έπεσε στη στάση χτυπήθηκε δευτερόλεπτα νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση.
Πάντως, το σενάριο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, καθώς αναφέρεται ότι δεν έχει διαπιστωθεί εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου και ότι βάσει των καταθέσεων αυτοπτών μαρτύρων, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάσ.
Οσον αφορά στον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης